13.5 C
București
luni, 19 aprilie 2021

Sfatul astrologului pentru ziua de 29 decembrie 2020.

Este important sa ne amintim ca fiecare dintre noi in viata nu are nevoie de atat de mult si sa nu pierdem timp si efort pentru a obtine lucruri si beneficii, fara de care este foarte posibil sa traim. De asemenea, este recomandabil sa ne concentram nu pe latura materiala, ci pe latura morala si spirituala a vietii – asupra valorilor sale eterne si de durata: familie, parinti, copii si casa, spune astrologul.

Berbec

Exista o mare probabilitate de reconciliere cu oamenii, din cauza unui dezacord cu care ai suferit in ultima vreme: circumstantele se vor dovedi favorabile pentru gasirea unui limbaj comun.

Taur

Este important sa-i tratezi pe ceilalti asa cum vrei sa te trateze: nu te grabi sa spui cuvinte grele si sa comiti actiuni reprobabile – o avalansa te poate matura literalmente.

Andre De Grasse: The Comeback | CBC Sports

Sfatul astrologului pentru 29 decembrie pentru toate semnele zodiacului
Gemeni

Nu fiti nervosi si ingrijorati si – mai ales! – fara motiv: emotiile negative vor afecta negativ nu numai starea de spirit, ci si bunastarea.

Rac

Cel mai bun, accesibil si ieftin mod de a va imbunatati starea de spirit este sa va pregatiti casa pentru Anul Nou: sa faceti o curatenie generala si sa o decorati frumos.

Leu

Este important sa fii atent la persoana cu care te vei intalni – real sau online – in aceasta zi: in viitorul apropiat este destinat sa joace un rol important in viata ta.

Fecioara

Nu este de dorit sa luati o decizie importanta, oricat de profesionala sau personala ar fi: daca exista chiar si cea mai mica oportunitate, transferati-o intr-o alta zi.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate