Shakira a murit în brațele mamei sale, după ce a ieșit în parc cu prietenii! Ce i-au făcut

O tânără a murit la scurt timp după ce a ieșit în parc cu prietenii săi. Ce i-au oferit aceștia înainte.

O adolescentă în vârstă de 15 ani a murit în brațele mamei sale. La scurt timp după a ieșit în parc, adolescenta și-a găsit sfârșitul sub privirile îngrozite ale mamei sale.

O ieșire în parc s-a terminat tragic pentru Shakira Pellow, în vârstă de 15 ani. Puștoaica a mers în parc alături de prietenii săi și nimeni nu s-a gândit la ceea ce va urma.

Tânăra a murit în brațele mamei sale, iar poliția a intrat pe fir pentru a vedea ce s-a întâmplat, cu adevărat.

Astfel, oamenii legii au aflat că Shakira cumpărase două pastile de la doi prieteni, iar aceste pastile i-au oprit inima.

Joshua Ward și Oakley Willoughby sunt acuzați că i-ar fi dat Shakirei niște pastile. Imediat, fata s-a prăbușit în parc și a fost dusă de urgență la spital, unde a murit la numai o zi distanță, fără ca medicii să mai poată face ceva.

Ce s-a întâmplat cu cei care i-au vândut pastilele

„A murit în braţele mamei sale şi cu toată familia în jurul ei”, a scris familia Shakirei, sub o fotografie cu adolescenta pe patul de spital.

Familia și cei dragi sunt devastați și vor ca astfel de cazuri să nu mai existe.

Suntem devastați de pierderea ei. Vrem să atragem atenţia tuturor părinţilor cu privire la consumul de droguri. Shakira era o tânără adorabilă, avea toată viaţa înainte. Nu avem cuvinte pentru a exprima durerea pe care o simţim. Drogurile ucid. Asta trebuie să înţeleagă toţi tinerii tentaţi să le încerce”, a transmis familia îndurerată.

Cei doi tineri care i-au vândut drogurile de mare risc au fost reținuți și acuzați de trafic de droguri.