Shakira și Pique au confirmat oficial despărțirea: ”Vă rugăm să ne respectați intimitatea”

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit. Ei au făcut anunțul printr-un comunicat comun.

Speculațiile presei spaniole din ultimele zile s-au adeverit. Shakira și Pique au confirmat ruptura din relația lor, dar fără a dezvălui motivele din spatele acesteia.

”Ne pare rău să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră, vă rugăm să ne respectați intimitatea.

Vă mulțumim pentru înțelegere”, se arată într-un comunicat emis de agenția de comunicare a cântăreței, preluat de Marca.

El Periodico a scris că Pique locuiește singur de ceva vreme și că motivul despărțirii ar fi presupusa infidelitate a fotbalistului, care ar fi călcat strâmb cu ”o blondă de 20 de ani, studentă, care lucrează ca hostess în Barcelona”.

Pique și Shakira sunt împreună din 2011 și au doi copii, Sasha (7 ani) și Milan (9 ani).

Totodată, Shakira a lămurit ce s-a întâmplat sâmbăta trecută, pe 28 mai. Tabloidul iberic ¡Hola! a susținut că artista a suferit o criză de anxietate și că a fost transportată la spital pentru a fi tratată, dar artista a prezentat o altă versiune:

„Am vrut să vă anunț că acele fotografii sunt de pe 28 mai, când tatăl meu a suferit o căzătură serioasă și l-am însoțit în ambulanță până la spital, acolo unde se reface în prezent”.

Shakira a publicat o fotografie alături de tatăl ei, William, în vârstă de 90 de ani. Acesta prezintă vânătăi la nivelul feței.