Și-a depășit mama la frumusețe! Sarah, fiica Anamariei Prodan, super sexy pe rețelele de socializare

Ajunsă la 20 de ani, Sarah, una dintre cele două fiice pe care Anamaria Prodan le are cu Tibi Dumitrescu, a început să se afișeze tot mai mult alături de mama ei.

Pe lângă fotografiile pe care Anamaria Prodan le postează în mediul online alături de fiica ei, Sarah este și ea destul de urmărită pe Instagram, acolo unde are aproximativ 150.000 de fani. Și le arată acestora aproape tot ce face zilnic.

Sarah, fiica Anamariei Prodan, super sexy pe rețelele de socializare

Spre exemplu, zilele trecute, aflată în Dubai, Sarah Dumitrescu a postat, atât în feed, cât și pe story, mai multe fotografii în care apare în costum de baie.

Chiar dacă a setat ca lumea să nu poată vedea câte like-uri și câte comentarii a primit în dreptul fotografiilor în costum de baie, este foarte posibil că imaginile cu Sarah Dumitrescu să fi fost apreciate de mii de persoane, așa cum se întâmplă cu toate postările ei.

 

Cine este Sarah, fiica cea mică a Anamariei Prodan

Sarah este fiica cea mică a Anamariei și provine din mariajul acesteia cu fostul baschetbalist Tiberiu Dmitrescu. Aceasta, în vârstă de 21 de ani, a studiat în SUA iar acum a ajuns să joace baschet în prestigiosul campionat american. Ce-i drept, a ajutat-o exemplul tatălui ei dar și statura, tânăra având înălțimea de 1,83 m.

Însă tânăra nu excelează doar în sport, ci a devenit o mică vedetă și pe rețelele de socializare. Aceasta uimește pe toată lumea cu imagine publicate pe Instagram. Tânăra baschetbalistă s-a lăsat fotografiată în ipostaze inedite și nu de puține ori a renunțat la haine, în favoarea costumelor de baie. Astfel, lumea îi poate admira formele apetisante lucrate intens la antrenamente.

Laurențiu Reghecampf Junior se simte abandonat de tatăl său după divorț

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost căsătoriți timp de 15 ani, iar din mariajul lor a rezultat un băiat, pe nume Laurențiu Reghecampf Junior. Bebeto, așa cum este alintat fiul celor doi, are 14 ani și îi calcă pe urme tatălui său, fiind legitimat la Academia de fotbal Snagov. După divorțul părinților, adolescentul a rămas cu mama lui și ar urma să primească o pensie alimentară de 1.600 de euro din partea lui Laurențiu Reghecampf. Recent, băiatul a făcut o serie de declarații despre relația cu tatăl lui, susținând că acesta ar fi rupt legătura cu el în urmă cu ceva timp.

Laurențiu Reghecampf nu a mai vorbit cu fiul său, Bebeto, după ce s-a mutat de acasă. La sfârșitul lunii noiembrie, adolescentul a postat, pe contul său de Instagram, un mesaj dur la adresa tatălui său, reproșându-i că se dezice de obligațiile părintești. La scurt timp, textul a fost șters de pe rețelele de socializare. Într-un interviu recent, Bebeto a susținut că nu a mai fost contactat de tatăl său. Se pare că ruptura dintre cei doi s-ar fi produs în momentul în care antrenorul s-a mutat de acasă. Cu toate acestea, adolescentul a subliniat că nici el nu și-a dorit să ia legătura cu Laurențiu Reghecampf în tot acest timp.