24.5 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Si-a invitat amantul la ea acasa printr-un SMS, dar a gresit destinatarul. Iata ce a urmat

Un mesaj trimis greșit poate genera probleme greu de rezolvat. Aceasta femeie din Romania si-a pus în pericol mariajului său de peste 15 ani.

Avand un mariaj nefericit, i-a trimis un mesaj amantului său. Nefiind atentă cui trimite mesajul, femeia a purtat o conversație mai mult decât incriminatorie. Femeia își invita amantul chiar la domiciliul conjugal, spunandu-i că soțul său a plecat de acasă. Primele răspunsuri nu au pus-o deloc pe ganduri, așa că femeia continua conversatia fara nicio teama.

„Bună, Ștefan! Bărbatul meu a plecat. Se întoarce poimâine. Vii la mine în noaptea asta”, a fost mesajul pe care aceasta i l-a trimis presupusului amant. Nici măcar răspunsul negativ al acestuia nu a pus-o pe gânduri. „Nu, în noaptea asta nu”, i-ar fi replicat bărbatul.
Mesaj conversatie

Abia după ce i s-a scris să fie mai atentă cui îi trimite mesaje, femeia a realizat c-a incurcat destinatarii. Cea care îi răspunsese mesajelor era chiar fiica sa. A încercat femeia să creeze o diversiune, dar nu a reusit, fiica ei dandu-si seama despre ce era vorba. Pentru a ii cumpara tacerea, fiica ei a pretins ”20 de milioane și un iPhone. Și promit să nu-i spun lui tati.”

Pentru ca nu fost de acord, fiica sa a ales sa se razbune: a publicat online intreaga conversație, aceasta ajungand virală. Nu știm dacă a citit-o si sotul, dar mai mult ca sigur femeia va fi mai atenta sau, cel mai bine, se va potoli.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate