sâmbătă, 30 mai 2020

Si-a invitat amantul la ea acasa printr-un SMS, dar a gresit destinatarul. Iata ce a urmat

Știrile zilei

Starea de sănătate a principalelor criptomonede în pandemia de Covid-19

Pandemia de coronavirus a avut efect imediat și asupra tranzacțiilor cu monede virtuale.Nu este greu de înțeles de ce...

Microfoane spion de calitate, pentru utilizări variate

Există multe motive pentru care s-ar putea să iei în considerare achiziționarea unui model performant de gadget pentru înregistrări...

Când trebuie să îți schimbi bateria mașinii?

Tocmai te-ai urcat  în mașină, acum că tot e voie în timpul stării de alertă maximă ca măcar prin...

Un mesaj trimis greșit poate genera probleme greu de rezolvat. Aceasta femeie din Romania si-a pus în pericol mariajului său de peste 15 ani.

Avand un mariaj nefericit, i-a trimis un mesaj amantului său. Nefiind atentă cui trimite mesajul, femeia a purtat o conversație mai mult decât incriminatorie. Femeia își invita amantul chiar la domiciliul conjugal, spunandu-i că soțul său a plecat de acasă. Primele răspunsuri nu au pus-o deloc pe ganduri, așa că femeia continua conversatia fara nicio teama.

„Bună, Ștefan! Bărbatul meu a plecat. Se întoarce poimâine. Vii la mine în noaptea asta”, a fost mesajul pe care aceasta i l-a trimis presupusului amant. Nici măcar răspunsul negativ al acestuia nu a pus-o pe gânduri. „Nu, în noaptea asta nu”, i-ar fi replicat bărbatul.
Mesaj conversatie

Abia după ce i s-a scris să fie mai atentă cui îi trimite mesaje, femeia a realizat c-a incurcat destinatarii. Cea care îi răspunsese mesajelor era chiar fiica sa. A încercat femeia să creeze o diversiune, dar nu a reusit, fiica ei dandu-si seama despre ce era vorba. Pentru a ii cumpara tacerea, fiica ei a pretins ”20 de milioane și un iPhone. Și promit să nu-i spun lui tati.”

Pentru ca nu fost de acord, fiica sa a ales sa se razbune: a publicat online intreaga conversație, aceasta ajungand virală. Nu știm dacă a citit-o si sotul, dar mai mult ca sigur femeia va fi mai atenta sau, cel mai bine, se va potoli.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Si-a invitat amantul la ea acasa printr-un SMS, dar a gresit destinatarul. Iata ce a urmat 2