vineri, 25 septembrie 2020

Si-a invitat amantul la ea acasa printr-un SMS, dar a gresit destinatarul. Iata ce a urmat

Știrile zilei

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice de către Alexandru Cumpănașu. Acesta a venit cu noi...

Strigătul de ajutor al lui Mihăiță, băiețelul orfan care vrea să zboare: „Vrea să fie un copil normal”

Micuțul în vârstă de șase ani își dorește să fie ca un copil normal, să poată merge și alerga,...

Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce Margherita ar fi agresat fizic și verbal două femei

Margherita de la Clejani este din nou în centrul atenției, după ce în urmă cu aproximativ patru luni era...

Un mesaj trimis greșit poate genera probleme greu de rezolvat. Aceasta femeie din Romania si-a pus în pericol mariajului său de peste 15 ani.

Avand un mariaj nefericit, i-a trimis un mesaj amantului său. Nefiind atentă cui trimite mesajul, femeia a purtat o conversație mai mult decât incriminatorie. Femeia își invita amantul chiar la domiciliul conjugal, spunandu-i că soțul său a plecat de acasă. Primele răspunsuri nu au pus-o deloc pe ganduri, așa că femeia continua conversatia fara nicio teama.

„Bună, Ștefan! Bărbatul meu a plecat. Se întoarce poimâine. Vii la mine în noaptea asta”, a fost mesajul pe care aceasta i l-a trimis presupusului amant. Nici măcar răspunsul negativ al acestuia nu a pus-o pe gânduri. „Nu, în noaptea asta nu”, i-ar fi replicat bărbatul.
Mesaj conversatie

Abia după ce i s-a scris să fie mai atentă cui îi trimite mesaje, femeia a realizat c-a incurcat destinatarii. Cea care îi răspunsese mesajelor era chiar fiica sa. A încercat femeia să creeze o diversiune, dar nu a reusit, fiica ei dandu-si seama despre ce era vorba. Pentru a ii cumpara tacerea, fiica ei a pretins ”20 de milioane și un iPhone. Și promit să nu-i spun lui tati.”

Pentru ca nu fost de acord, fiica sa a ales sa se razbune: a publicat online intreaga conversație, aceasta ajungand virală. Nu știm dacă a citit-o si sotul, dar mai mult ca sigur femeia va fi mai atenta sau, cel mai bine, se va potoli.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă