Și-au așteptat sfârșitul într-o pivniță, timp de 9 ani! Cum au fost descoperiți

2.134

Nu mai puțin de nouă ani și-au dus traiul șapte suflete, tatăl și cei șase copii ai lui, într-o pivniță. Asta pentru că părintelui i-a fost teamă că vine sfârșitul lumii. Uluitoarea descoperire a avut loc în Olanda.

Membrii familiei au fost descoperiţi de autorităţile olandeze după ce unul dintre copii a ajuns la un bar din localitate şi a cerut ajutor vecinilor, potrivit BBC şi The Guardian.

Bărbatul, în vârstă de 58 de ani, împreună cu presupuşii săi copii, 6 tineri între 16 şi 25 de ani, au trăit la o fermă din provincia Drenthe din Olanda. Poliţia olandeză şi vecinii au aflat de ei atunci când fratele cel mai mare a venit la un bar din satul vecin Ruinerwold pentru a cumpăra cinci beri.

Potrivit spuselor proprietarului barului, tânărul avea un aspect foarte neîngrijit. „Avea părul lung, barba murdară, purta haine uzate şi părea confuz. Mi-a mărturisit că n-a fost niciodată la şcoală şi nu s-a mai tuns de nouă ani. Mi-a mai spus că are fraţi şi surori cu care a locuit la fermă, că este cel mai mare dintre ei şi că nu mai vrea să trăiască în acel fel”, a povestit el.

A fost anunțată Poliția, care a intervenit. S-a aflat, apoi, că bărbatul nu este tatăl celor șase copii. Și nici proprietarul fermei unde se afla pivnița în care locuiau de nouă ani. Bărbatul care susţinea că este tatăl copiilor a fost arestat.

Poliţia a descoperit la fermă pivniţa ascunsă. Familia pătrundea în aceasta cu o scară, găsită în spatele unui dulap din living. Ferma este izolată de satul Ruinerwold de un pod şi este înconjurată de o mulţine de copaci. Pe lângă aceasta mai există o grădină mare de legume şi o capră.

Vecinii declară că singurul membru văzut până atunci a fost bărbatul de 58 de ani, iar poştaşul susţine că nu distribuit niciodată scrisori la această fermă.

Autorităţile din Drenthe au confirmat arestarea unui bărbat de 58 de ani. „Avem încă multe întrebări fără răspuns”, au spus aceştia, având în vedere că bărbatul nu vrea să coopereze.

Investigaţiile se află în curs de desfăşurare, deoarece nu s-a stabilit încă de când familia locuieşte în acea pivniţă şi nu se ştie ce s-a întâmplat cu mama copiilor. După spusele primarului, aceasta ar fi decedat în urmă cu ceva vreme. În ceea ce îl priveşte pe bărbat, se presupune că ar fi suferit un atac cerebral în urmă cu ceva timp şi că era imobilizat la pat.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise