All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

Și-au ÎNGROPAT BUNICA alături de TELEFONUL ei mobil. Ce SMS au primit nepoții ei, LA 3 LUNI de la înmormântare: ,,Eram în stare de șoc…”

O familie a avut parte de un șoc la puțin timp după ce ți-au îngropat o rudă.

O femeie din Mrea Britanie, Lesley Emerson în vârstă de 59 de ani, a murit de cancer. Pentru că membrii familiei erau foarte atașați de femeie, i-au pus lângă ea în mormânt un telefon mobil, iar atunci când li se făcea dor de ea, îi trimiteau mesaje, potrivit Daily Mail.

Șocul a venit în momentul în care nepoata lui Lesley, Sheri, a primit un mesaj în care i s-a răspuns la toate mesajele trimise. Sms-ul a venit de pe același număr ca cel al femeii decedate.

În mesajul primit de Sheri scria: “Veghez asupra ta. Vei trece peste și totul va fi bine”. Când a văzut mesajul, și mai ales numărul de telefon de pe care era trimis, tânăra a simțit că o lasă picioarele. “Eram în stare de șoc. Nu știam ce să cred” a declarat tânăra.

În minutul următor tânăra i-a răspuns la mesaj întrebând “Cine este?”. Deasemenea ea a sunat înapoi și i-a răspuns un bărbat, care le-a spus că folosește numărul cu pricina de câteva săptămâni.

Bărbatul a spus că a început să primească mesaje de la numere necunoscute, dar a crezut că este o glumă din partea prietenilor lui. Așa că s-a gândit să intre în jocul lor și să le răspundă.

Lesley Emerson a murit în iulie 2011, iar operatorul telefonic a promis familiei că nu va da numărul mai departe altcuiva, însă acest lucru s-a întâmplat trei ani mai târziu.

“Pentru mine a fost o metodă de a o ști încă printre noi. Este groaznic să mă gndesc acum că altcineva are numărul de telefon al mamai mele. Nu pot să cred că rețeau de telefonie ne-a făcut lucrul acesta” a declarat fiul lui Lesley Emerson.

Reprezentanții operatorului telefonic și-au cerut scuze familiei pentru situația provocată.

Sursa: dininimaromaniei.ro

Noi te tinem la curent!
Introdu adresa ta de email si iti vom trimite doar cele mai importante stiri si povesti.
Te poti dezabona oricand, foarte simplu.

Salut!

Te rugam sa distribui acest articol pentru a continua sa citesti!
Iti multumim frumos!

Inchide