18.8 C
București
duminică, 13 iunie 2021

Sicriul ce conţinea trupul unui bărbat decedat a fost luat cu forţa din biserică chiar în timpul slujbei de înmormântare de către oamenii legii

Sicriul unui bărbat a fost luat cu forţa de către oamenii legii. Incidentul a avut loc într-o biserică din Caracal chiar în timp ce se oficia slujba de înmormântare. Conform martorilor, trupul neînsufleţit a fost dus la Morgă.

Incidentul a fost cauzat de faptul că mai multe rude s-au luat la ceartă pentru că trupul bărbatului ar fi avut mai multe zgârieturi, existant suspiciunea asupra faptului că acesta ar fi avut o moarte violentă.

Sicriul ce conţinea trupul bărbatului a fost transportat la Morgă
Conform declaraţiilor din dosar, la slujba de înmormântare rudele aflate în biserică au început să se certe pentru că o parte dintre acestea susţineau faptul că bărbatul în vârstă de 77 de ani ar fi avut o moarte violentă iar mărturie la acuzaţii stau dovada rănile de pe trupul acestuia.

Poliţiştii din Caracal au fost sesizaţi despre o posibilă moarte survenită în condiţii suspecte. Aceştia s-au deplasat la faţa locului pentru a demara o anchetă. Totuşi, raportul oficial al decesului arata ca bărbatul avea mai multe afecţiuni iar mortea a survenit în urma unui accident vascular. Fiind transportat la spital, acesta a murit iar din unitatea medicală, trupul omului a fost preluat de familie şi transportat acasă unde a fost pregătită înmormântarea pe data de 9 decembrie.

În biserică a început un scandal în toată regula
În biserică, rudele bărbatului au început un scandal în toată regula. Aceştia s-au împărţit în două tabere. Prima tabăra dorea să se continue înmormântarea pe când cea de-a doua tabăra considera că bărbatul nu a murit în condiţii naturale. După ce conflictul a început au fost anunţaţi oamenii legii care au venit de urgentă la faţa locului. Conform datelor preliminarii se pare că un membru al decedatului ar fi văzut câteva zgârieturi pe corpul celui decedat.

La prezenţa oamenilor legii, a poliţiştilor din Caracal, cadavrul bărbatului a fost luat din biserica cu tot cu sicriu şi transferat la Morgă unde se va efectua necropsia care va elucida misterul zgârieturilor. Potrivit Mediafax, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru moarte suspectă și urmează să stabilească ce s-a întâmplat.

O întâmplare șocantă în urmă cu câteva zile
O întâmplare șocantă a avut loc în urmă cu câteva zile în județul Olt. Trupurile a 4 persoane au fost găsite fără suflate în propria locuință. Oamenii legii au fost sunați de vecinii care s-au arătat îngrijorați ca nu mai pot contacta, de câteva zile, pe niciun membru al familiei cu pricina. La fața locului, oamenii legii au descoperit ca două femei, un bărbat și un minor sunt morți. Vorbim despre un soț și o soție, soacra bărbatului dar și un copil provenit din centrul de plasament.

În cauza s-a deschis o anchetă penală pentru a stabili cauza morții. De exemplu, trupul femeii era în baie, ceilalți fiind într-un pat dintr-o altă încăpere. În cauză s-a deschis dosar penal pentru moarte suspectă iar trupurile fără suflare au fost preluate de legiști și duse la morgă pentru a le face o necropsie. Momentan, oamenii legii nu au niciun indiciu despre modul în care au murit cei 4.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate