0 C
București
joi, 25 februarie 2021

Simona Gherghe a fost luată la rost de fani, după ce le-a cerut ajutorul

Simona Gherghe are mașina în service și a vrut să plece de acasă cu copiii. Ea le-a cerut ajutorul prietenilor de pe rețelele sociale și a dorit să afle ce firma de taxi îi poate pune la dispoziție o mașină cu scaun de copil. Insa fanii ei au reactionat deloc conform asteptarilor ei, intrucat li s-a părut exagerat, deși este ceva normal ca un copil sa stea pe scaun special.

‘Draga mea, hai că faci exces de zel. Să nu exagerăm cu atâta protecţie că… mda. Stai în spate să îl ţii în braţe. Termină cu fiţele tu şi toate vedetele”, este unul dintre comentariile făcute publice de Simona Gherghe.

Simona nu se astepta la o asemenea gandire a romanilor. ”Vă vine să credeţi aşa ceva? Incredibil. Şi ne mai mirăm că avem atâtea accidente cu victime”, a răspuns Simona Gherghe, după ce a citit comentariile celor care o criticau.

Pentru a arata fanilor că nu pleacă la drum fără a oferi toată protecţia copiilor, Simona a postat şi o fotografie cu fetiţa ei asezata in scaunul special pentru copii – ”Doar aşa, în scaun special pentru copii”’, a scris ea pe Instagram.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate