Simona Gherghe este in doliu! Cine a murit

23.828

Simona Gherghe este in doliu, dupa ce a aflat in urma cu cateva ore o veste foarte trista. La scurt timp dupa aceea, fosta prezentatoare a transmis public un mesaj emotionant. Si alte vedete alte vedete de la Antena 1 si Antena 3, dar si fosti angajati au lasat ganduri de condoleante.

Simona Gherghe, in doliu dupa ce a aflat ca Paula Rusu a pierdut o persoana iubita
Jurnalista Paula Rusu trece printr-o perioada cumplita din viata sa… soacra ei s-a stins din viata, iar in memoria sa, fosta realizatoare de emisiuni a facut un gest sfasietor: a urcat pe contul oficial de Facebook o poza de album in care apare alaturi de sotul ei, Razvan Mitroi, si mama acestuia. In dreptul imaginii, fosta prezentatoare a pus o inima neagra, dupa ce a impartasit prieteni lotvirtuali ca mama partenerului ei de viata a murit.

Printre celebritatile care i-au lasat comentarii se numara si Simona Gherghe. Fosta moderatoare a emisiunii “Acces Direct” a scris: “Condoleante! Dumnezeu s-o odihneasca!”.

“Draga, Paula, condoleante si multa putere familiei voastre!”, “ Drum lin spre lumina Lui! Condoleante!”, “SINCERE CONDOLEANTE. DRUM BUN PRINTRE INGERI IUBITA MEA DOAMNA MIMI!”, “Dumnezeu sa o primeasca intre dreptii Sai si pe voi sa va mangaie cu speranta si credinta ca intr-o buna zi a vesniciei va veti regasi in ceruri” sunt alte patru mesaje lasate de apropiati si fani.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise