Simona Gherghe, mărturisire neașteptată. N-ai să crezi cu cine vorbește vedeta pe Whatsapp: ”Am sunat-o și am rugat-o să…”

2.723

Simona Gherghe le-a făcut o mare surpriză fanilor care îi accesează pagina de Instagram, rememorând o perioadă foarte dragă inimii sale, copilăria. Într-un mesaj amplu, vedeta a povestit – cu lux de amănunte – care erau mâncărurile ei preferate și, mai ales, a dezvăluit pe cine a sunat, pe Whatsapp, pentru a obține o… rețetă delicioasă.

Trăim într-o lume a tehnologiei, iar Simona Gherghe a mărturist că vorbește – pe Whatsapp, atenție! – chiar cu… bunica ei, o femeie în vârstă de 94 de ani.

Ceea ce înseamnă că adaptarea funcționează la orice vârstă, iar bunica nu putea să o refuze pe Simona. Cu atât mai mult cu cât vedeta i-a cerut o rețetă preferată, fiind vorba chiar despre ”desertul copilăriei” sale.

”Cele mai multe amintiri din copilaria mea sunt legate de vacantele la tara. In lungile seri de iarna, pe vremea cand nu existau tablete sau telefoane inteligente, stateam in odaia cea mica, langa soba, cu urechea la aparatul la care se difuza teatru radiofonic.

Ca sa treaca timpul mai usor, mamaie gatea pe plita si, cumva, amintirile astea ale mele sunt pline de aromele si gusturile copilariei. Ca-n romanul lui Proust, doar ca nu cu madeleine, ci cu floricele de porumb, facute-n ceaun, lipii crocante sau minunatii papanasi moldovenesti cu branza, moi si parfumati.

Mare mi-a fost mirarea cand, peste ani, ajungand in Bucuresti, am comandat papanasi, cu gandul la cei facuti de mamaie, si am primit ditamai gogoasa, impanata cu smantana si dulceata. Pai, dragii mei, sa-i gustati pe cei moldovenesti si apoi mai vorbim!

Si, uite-asa, amintirea asta m-a trimis direct in bucatarie. Am sunat-o pe mamaie pe whatsapp (daaaa, are 94 de ani si vorbim asa!!!) si am rugat-o sa-mi dicteze si mie reteta ca sa-i gatesc Anei desertul copilariei mele. Gusturile bune se educa inca de pe-acum si tare mi-ar placea ca ea si Vlad sa duca mai departe povestile noastre, nascute din emotie si iubire”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram.

A avut curajul să vorbească despre toate greutățile unei mame

În luna mai, Simona Gherghe a născut un băiețel, căruia i-a pus numele Vlad Ioan. Vedeta mai are o fetiță de doi ani, Ana Georgia. Prezentatoarea este căsătorită cu consultantul politic Răzvan Săndulescu.

Simona Gherghe se bucură acum de concediu de maternitate, însă este printre puținele mămici celebre care a avut curajul să vorbească și despre greutățile care se ivesc atunci când ai doi copii. La Antena 1, Simona Gherghe a prezentat mai întâi știri, la Observator, după care, din 2010, a primit pe mână formatul „Acces Direct”.

 

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise