marți, 20 octombrie 2020

Simona Gherghe s-a panicat după ce a crezut că s-a infectat cu COVID-19! „Testul a venit aseară…”

Știrile zilei

Horoscop noiembrie 2020. Vin clipe de vis! Trei zodii trag lozul cel mare

Horoscop pentru noiembrie 2020, pentru toate semnele zodiacului. Noiembrie este considerata in mod traditional una dintre cele mai intunecate...

Medicul Virgil Musta: Trei saptamani, daca s-ar bloca, ar fi o masura buna, dar ne putem permite

Medicul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infectioase ”Victor Babes” din Timisoara, spune ca pentru a scadea numarul...

HOROSCOP 19-25 OCTOMBRIE 2020 cu Adrian Bunea. Tranzitul Soarelui generează energie negativă până la mijlocul lunii noiembrie

HOROSCOP 19-25 OCTOMBRIE 2020. Soarele tranzitează un sector neprietenos şi va genera energie negativă până la mijlocul lunii noiembrie....

Simona Gherghe a crezut că s-a infectat cu COVID-19 după ce fiica ei a intrat în contact cu o persoană care are coronavirus. Nu a stat pe gânduri și imediat a mers la medic pentru a se testa. Din fericire, rezultatele testelor au fost negative.

Momente cumplite în familia Simonei Gherghe după ce fiica ei a intrat în contact cu o persoană infectată cu noul coronavirus! Imediat cum a aflat, vedeta a mers la medic să-și facă testul. Oricum, este a doua oară când Simona Gherghe se testează pentru COVID-19, după ce a mai făcut-o și în vară.

Simona Gherghe a crezut că s-a infectat cu COVID-19
Panică pentru Simona Gherghe. Celebra prezentatoare TV le-a povestit fanilor de pe rețelele de socializare un moment tare neplăcut cu care s-a confruntat. Fiica sa face balet și, în urmă cu câteva zile, cei de la clubul respectiv au informat-o pe Simona Gherghe că una din colegele fiicei sale s-a infectat cu coronavirus.

Ba mai mult, în acel moment, nu au stat prea mult pe gânduri și au mers direct la medic pentru a se testa. Panica a fost cu atât mai mare cu cât, Simonei îi era foarte frică să nu-i infecteze pe concurenții de la emisiunea pe care o moderează.

De vreo două săptămâni, fiica mea a început să facă balet și luni seara ne-au sunat de la clubul respectiv și ne-au anunțat că una dintre fetițele din grupa Anei a fost testată pozitiv cu COVID-19. Vă dați seama că în momentul acela au fost niște momente groaznice de panică. Ele se văzuseră toată săptămâna. Cred că în 10 minute am sunat la medicul de familie, ne-am suit în mașină și am mers să ne testăm”, a spus Simona.

Rezultatul a fost negativ
De asemenea, prezentatoarea TV susține că cele 24 de ore, până la primirea rezultatelor, au trecut foarte greu. Într-un final, testul a sosit aseară, târziu, iar rezultatele au fost negative.

Cele 24 de ore au trecut foarte greu. Testul a venit aseară, târziu și rezultatul și suntem amândouă negative. Totul este în regulă și sunt foarte fericită că este bine. O să continui să transmit emisiunea din platou, ca o măsură suplimentară de precauție, deși sunt ok și am trecut de hopul acesta”, a adăugat vedeta.

Simona Gherghe prezintă show-ul „Mireasa”
Simona Gherghe a revenit în forță pe micul ecran, fapt care nu i-a picat bine Dianei Dumitrescu. Aceasta a înlocuit-o pe prezentatoarea show-ului TV „Mireasa”.

Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad. Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei.

Iar revenirea o fac în stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut, în cei 18 ani de televiziune. N-am în portofoliu niciun reality-show. Acum mai puţin de un an, când colegii mei mi-au propus noua «Mireasa», am spus că nu sunt pregătită să mă întorc. Iată-mă, acum, la cârma acestei emisii care, cu siguranţă, mă va scoate din zona de confort!”, a dezvăluit Simona Gherghe.

Așadar, faptul că Simona Gherghe a crezut că s-a infectat cu COVID-19 a făcut-o să acționeze rapid pentru a se testa. Și acesta este un lucru bun deoarece nu și-ar fi dorit să infecteze persoanele cu care vine în contact la emisiunea pe care o prezintă.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă