Simona Gherghe trece prin clipe grele. Cu ce se confruntă prezentatoarea

Simona Gherghe nu trece prin cea mai bună perioadă din viața ei. Din nefericire ea a nunțat recent că și-a pierdut animalul de companie, iar acum le-a făcut un nou anunț trist fanilor de pe rețelele de socializare.

Ce a pățit Simona Gherghe

Se pare că frumoasa prezentatoare are parte numai de ghinioane în ultima vreme. Recent pisica ei pe nume Bianca s-a stins din viață și vestea acesta a devastat-o pe Simona. Ea a mărturisit celor car eo urmăresc pe Instagram că nici măcar nu le-a spus copiilor pentru că nu știe cum ar putea să le dea vestea.

Pe lângă această problemă foarte dureroasă, Simona Gherghe se confruntă și cu probleme de somn. Ea a povestit că din pricina lunii pline nu reușește să se odihnească deloc de două zile. Acest fenomen o dă complet peste cap și nu poate dormi liniștită.

Fanii au compatimit-o și totodată au încercat să o încurajeze cu mesaje frumoase, mai ales că multora li se întâmplă același lucru în această perioadă.

”Fotografia nu are nicio legătură cu realitatea, pentru că în realitate este splendindă, este superbă luna. Iubesc fenomenul acesta de lună plină, însă asupra mea are un efect devastator. Practic, eu de două nopți nu dorm, a avut dreptate fiica mea. Sunt extrem de obosită, și cu toate acestea nu pot să pic în somnul acela adânc. Foarte târziu am adormit și azi-noapte”, a spus Simona Gherghe pe rețelele de socializare.