Simona Halep s-a retras de la Miami și anunță că va lipsi din circuit o perioadă

Simona Halep ar fi trebuit să o întâlnească joi seara pe australianca Daria Saville (28 de ani, 249 WTA), în turul II al turneului de categorie 1000 de la Miami, dar s-a retras cu câteva ore înainte meciului, din cauza unor probleme medicale.

”În timpul antrenamentului de ieri am simțit o durere înțepătoare în mușchii piciorului stâng. Mă lupt cu ea încă de la semifinala de la Indian Wells și am sperat că lucrurile vor merge înspre bine, dar RMN-ul pe care l-am făcut seara trecută, din păcate, a evidențiat o ruptură.

Corpul meu are nevoie să se vindece și drept urmare voi lipsi din competiție timp de trei săptămâni. Asta înseamnă că a trebuit să iau decizia, grea, de-a mă retrage de la Miami, Charleston și Fed Cup.

E o veste dezamăgitoare, dar îmi păstrez încrederea dobândită din începutul bun de an și sunt motivată să fac tot ce este posibil pentru a fi pregătită pentru începutul sezonului pe zgură.

Vă mulțumesc pentru susținearea continuă, si prin suișuri, și prin coborâșuri. Simo”, a scris sportiva pe rețelele de socializare.