Simona Halep, dopată și în finala de la Wimbledon 2019?! „Victoria e una dubioasă!

Rhett Butler, un cunoscut jurnalist american, sugerează că Simona Halep ar fi folosit substanțe interzise și în 2019, când jucat finala de la Wimbledon și în care a învins-o, fără emoții, pe Serena Williams.

Jurnalistul a distrus-o, fără nicio jenă, pe Simona Halep într-un articol cu titlul: „Acum știm ce trebuie să faci ca să o învingi pe Serena Williams”. Acesta le dă dreptate fanilor sportivei din SUA, care consideră „dubioasă” victoria româncei.

„Fanii Serenei fierb și de acum se ridică serioase semne de întrebare în privința victoriei lui Halep, în finala Wimbledon 2019. Acel eșec suferit de Willimas a ținut-o la o victorie distanță de egalarea recordului deținut de Margaret Court în ceea ce privește trofeele majore. Când Halep a învins-o pe Williams în finala de la Wimbledon, scor 6-2, 6-2, acesta a fost cel mai dur eșec suferit de Serena într-o finală de Grand Slam, începând din 1999. Iar ce se întâmplă acum cu Halep te face să ridici din sprâncene! Fanii Serenei simt că victoria Simonei din finala Wimbledon 2019 e una dubioasă, la fel ca întreaga ei carieră„, a scris cel care semnează Rhett Butler în theshadowleague.com.

„Simona Halep ar fi trebui să fie mai responsabilă”
La rândul lui, Patrick McEnroe, fost jucător din circuitul ATP, susține că Simona Halep nu poate fi considerată o victimă și că ar fi trebuit să fie mai atentă.

„Nu cred că ar trebui să spunem că Simona, în acest caz, este o victimă. Trebuie să fii, ca sportiv, responsabil. Este o femeie matură. Este o jucătoare de tenis cu mari succese de-a lungul carierei sale„, a mai spus fostul sportiv.