Simona Halep s-a întors în Romania. Cele doua întrebari care au enervat-o. ”Ce spun altii nu conteaza”

Simona Halep s-a întors în România, dupa ce a fost eliminata, joi, în sferturile de finala de la Roland Garros. Românca de 27 de ani sustine ca este bine din punct de vedere mental si a explicat motivele înfrângerii cu Amanda Anisimova (2-6, 4-6).

”A fost cu totul si cu totul altceva, alta atmosfera si alte gânduri când am început turneul. Nu a fost de vina nimic. Am avut o zi mai slaba si nu am reusit sa câstig. Amânarea meciurilor a fost la fel pentru toata lumea.
A fost o placere sa fiu în postura de câstigatoare a turneului si sper sa se mai întâmple asta. Nu a fost un moment de dezamagire, un sfert de finala la un Grand Slam e un rezultat foarte bun. Ma simt bine mental si sunt foarte fericita. Ce spun altii nu conteaza”, a spus Simona Halep, la revenirea în tara.

Simona Halep a fost iritata atunci când a fost întrebata despre posibilitatea unei noi colaborari cu Darren Cahill. ”Nu stiu cine spune si daca nu spun eu înseamna ca nu este adevarat. Atunci când se va întâmpla o noua schimbare, o sa va anunt”, a comentat ”Simo”.

Daniel Dobre a explicat, la Paris, faptul ca obiectivul româncei nu a fost apararea trofeului la Roland Garros, ci câstigarea titlului de la Wimbledon. În momentul în care a fost întrebata daca aceasta a fost strategia, Halep s-a enervat din nou.
– Care este principalul obiectiv ramas?
– Principalul obiectiv este Wimbledonul.
– Asa a fost facuta strategia? S-a spus ca obiectivul principal în acest an ar fi Wimbledonul.
– Sunt niste întrebari… Cine a spus ca strategia este asta?
– Asa ar fi spus antrenorul tau, Daniel Dobre.
– OK. Fiecare turneu este un obiectiv pentru mine si atunci când ma duc la un turneu vreau sa îl câstig”, a fost dialogul Simonei cu jurnalistii.
Dupa esecul din sferturile de finala de

 » Sursa: bzi.ro