Simona Halep, scandal de zile mari cu părinții! Ce ar fi obligat-o pe sportivă să facă pe vremea când era cu Toni Iuruc

Simona Halep trece prin cea mai grea experiență a vieții sale de când a fost depistată pozitiv cu o substanță interzisă. Operația la nas, divorțul și toate criticile asupra ei au marcat-o pe campioană, dar se pare că nu este prima dată când are probleme. În trecut, chiar și părinții ei i-au făcut zile fripte, pe vremea când era cu Toni Iuruc.

Părinții au influențat despărțirea lui Halep de Toni?

Halep și Toni Iuruc s-au despărțit oficial, deși în Noiembrie ar fi trebuit să se căsătorească religios. Deși nu au dezvăluit motivul real al despărțirii, se pare că noi detalii ies la iveală după separarea lor. Părinții sportivei ar avea și ei o parte de vină.

Stere și Tania Halep nu ar fi fost deloc de acord cu relația lor încă de la început. În urmă cu ceva timp, ziare.com scria că aceștia ar fi presat-o pe sportivă din cauza diferențe de vârstă dintre ea și soțul ei și chiar ar fi sfătuit-o atunci să țină relația ascunsă, astfel încât nimeni să nu știe ce este între ei.

Părinții lui Halep nu ar fi fost prea încântați nici când au aflat că cei doi se căsătoresc. Surse apropiate ale familiei Halep au mărturisit că tensiunile dintre sportivă și părinții săi pe acest subiect ar fi durat circa două luni, dar cei doi au renunțat apoi să se mai implice în relația fiicei lor și au decis că e mai importantă fericirea ei.

Totuși, Simona nu a ținut cont de răutăți și nu a luat în seamă ce spuneau cei din jur și și-a ascultat inima și a făcut pasul cel mare alături de Toni. Chiar dacă Mariajul lor nu a durat prea mult și nici nu au apucat să își jure iubire în fața lui Dumnezeu, cel puțin a fost împăcată că a făcut ce și-a dorit.