Ultimate magazine theme for WordPress.

Simona Halep, trimisa pe SCĂRILE Arenei Naționale pentru a-și prezenta trofeul fanilor!

Explicația Primăriei București: de ce nu poate organiza evenimentul într-o piață

Simona Halep va reveni astăzi în tara și va prezenta fanilor trofeul câștigat la Open-ul francez.

Simona Halep, campioana la Roland Garros, va reveni în România cu o cursa Tarom, în jurul orei 16:15, și va fi așteptată de conducerea Federației Romane de Tenis, în frunte cu președintele George Cosac, la Salonul Oficial al Aeroportului Internațional „Henri Coanda”.

Simona Halep a cerut ca întâlnirea cu fanii sa aibă loc în una din marile piețe ale Capitalei, însă Primăria București nu i-a dat autorizație. „Timpul era scurt pentru aprobări conforme cu legislația, asa ca Firea i-a propus Arena Națională”, au explicat pentru Gazeta Sporturilor surse din cadrul Primăriei București.

Simona Halep a fost astfel trimisa pe Arena Națională, dar nu în interiorul stadionului, ci pe scări.

Evenimentul va avea loc cu începere de la ora 20:00 și va dura 30 de minute. Simona le va prezenta fanilor trofeul la intrarea de la tribuna oficiala. zona VIP.

„Primăria Capitalei, prin Compania Sport pentru toti, în parteneriat cu Federația Romana de Tenis, organizează luni, 11 iunie 2018, ora 20.00, la Arena Națională, în fata zonei VIP- intrarea oficiala, o ceremonie în cadrul căreia Simona Halep, cetățean de onoare al Capitalei, va prezenta romanilor trofeul Roland Garros. Toţi cei care vor sa o vadă pe marea campioana sunt așteptați la Arena Națională. Accesul va fi permis prin străzile Maior Coravu, Pierre de Coubertin si Basarabiei. Intrarea este libera”,

se arata în comunicatul remis de Primăria București.

loading...
Sursa: sport.ro

Cmentariile sunt închise

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Accept Citeste mai mult

Politica de confidentialitate & cookies