Simona Săndulescu, găsită moartă în Lacul Morii. Artista publicase sâmbătă noaptea un mesaj de adio

Simona Săndulescu a postat, noaptea trecută, la ora 01:29, un mesaj de adio pe pagina de Facebook, în care anunţa că va intra în Lacul Morii din București, informează Antena 3.

„Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamagesc! Dar viata a devenit insuportabilă pentru mine…..Vă rog să mă iertați! Dragul meu E., tu știi că te-am iubit nespus!Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpartașite….Draga mea C. , te rog să îi transmiți!”, a fost ultimul mesaj al Simonei Săndulescu.

La câteva minute distanţă, mai mulţi prieteni ai Simonei i-au transmis să nu facă acest gest. Ulterior, una din cunoştinţele Simonei a anunţat în comentarii decesul artistei.

„Dragilor, am vorbit cu un domn care m-a sunat pe telefonul de messenger și mi-a confirmat decesul ei. A fost acolo azi noapte și i-a ridicat trupul din lac, din păcate echipa a ajuns când ea deja era moarta! Și-a lăsat telefonul pe dig, degeaba o sunam noi… L-a lăsat pe dig și s-a aruncat peste balustrada. Au văzut toată scena doi tineri care se aflau pe dig.. Au sunat la politie, dar ea s-a aruncat peste balustrada. Este depus trupul la IML”, a transmis aceasta.

Faptul că femeia găsită moartă în Lacul Morii este Simona Săndulescu a fost confirmat pentru Libertatea de surse din Poliție.

Poliţia a fost sesizată la circa 10 minute de la mesajul de adio
Poliţiştii Secţiei 20 au fost sesizaţi în jurul orei 1:40, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un lac din Sectorul 6, se află o persoană înecată. Conform acestora, un echipaj medical, în urma verificărilor, a constatat decesul. În prezent, cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul. Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Continuarea pe libertatea.ro