duminică, 13 septembrie 2020

Sinistru ce apare pe pagina de socializare a iubitului Margheritei! Ce a postat tânărul, după ce ieri a fost surprins vorbind singur: ”Mereu rupt”

Știrile zilei

Cum ar trebui să fie echipați copiii care vor merge la școală. Recomandările lui Alexandru Rafila

Odată cu începerea noului an școlar, copiii vor fi nevoiți să poarte măști în timpul cursurilor pentru a evita...

Ce condiții trebuie să îndeplinească elevii pentru a putea participa la cursuri

Deși criza sanitară cu care omenirea se confruntă nu a luat sfârșit, oamenii au revenit la multe dintre obiceiurile...

Întâlnire de gradul zero la Blăgești. Cum a fost primită Vulpița de către soacră

Vulpița și Viorel și-au luat adio de la viața de vedetă și s-au întors la Blăgești, alături de restul...

Ți se face pielea de găină! Este de-a dreptul sinistru ce apare pe pagina de socializare a iubitului Margheritei! Ce a postat tânărul, după ce ieri a fost surprins vorbind singur? Imagini ciudate!

Iubitul Margheritei a șocat pe toată lumea ieri, după ce a fost surprins de către paparazzii Spynews.ro în timp ce vorbea singur. Ei bine, curioși din fire, ne-am băgat puțin nasul și l-am căutat pe cel care i-a furat inima fiicei Clejanilor, fiind interesați de ocupația tânărului. Este artist și face muzică, semn că Marga s-a orientat bine.

Imagini ciudate pe rețelele de socializare
Însă, nu asta ne-a atras atenția în mod deosebit, ci postările pe care tânărul le face pe contul de Instagram. Imagini de-a dreptul ciudate, chiar sinistre, am putea spune. Astăzi, la o zi după ce a fost surprins vorbind singur, tânărul a postat la InstaStory noua sa piesă, intitulată ”Mereu rupt”.

De asemenea, blondina nu s-a afișat prea mult pe rețelele de socializare alături de iubitul său, postând o singură fotografie cu el în care arată semne obscene. Chiar și așa, dacă fiica Clejanilor nu se plânge, atunci noi de ce am face-o? La urma urmei, nu te poți pune cu ce vrea inima, nu-i așa?

Reacția Margheritei, după accidentul produs în Capitală
La scurt timp după ce a avut loc accidentul, întrebată de reporteri ce s-a întâmplat, vedeta a declarat că totul a fost din neatenție, deoarece își făcea buzele și se uita în oglindă.

„Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nici o problemă. Am condus bine”, a declarat Margherita. În plus, a negat că ar fi consumat substanțe interzise, devenind recalcitrantă la auzul întrebărilor reporterilor despre acest subiect.

„Să nu începem cu aberațiile astea. Nu am consumat alcool, alcoolul nu a ieșit, drogul nu a ieșit. Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood”, a mai afirmat vedeta.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă