13.9 C
București
marți, 18 mai 2021

Sinistru ce apare pe pagina de socializare a iubitului Margheritei! Ce a postat tânărul, după ce ieri a fost surprins vorbind singur: ”Mereu rupt”

Ți se face pielea de găină! Este de-a dreptul sinistru ce apare pe pagina de socializare a iubitului Margheritei! Ce a postat tânărul, după ce ieri a fost surprins vorbind singur? Imagini ciudate!

Iubitul Margheritei a șocat pe toată lumea ieri, după ce a fost surprins de către paparazzii Spynews.ro în timp ce vorbea singur. Ei bine, curioși din fire, ne-am băgat puțin nasul și l-am căutat pe cel care i-a furat inima fiicei Clejanilor, fiind interesați de ocupația tânărului. Este artist și face muzică, semn că Marga s-a orientat bine.

Imagini ciudate pe rețelele de socializare
Însă, nu asta ne-a atras atenția în mod deosebit, ci postările pe care tânărul le face pe contul de Instagram. Imagini de-a dreptul ciudate, chiar sinistre, am putea spune. Astăzi, la o zi după ce a fost surprins vorbind singur, tânărul a postat la InstaStory noua sa piesă, intitulată ”Mereu rupt”.

De asemenea, blondina nu s-a afișat prea mult pe rețelele de socializare alături de iubitul său, postând o singură fotografie cu el în care arată semne obscene. Chiar și așa, dacă fiica Clejanilor nu se plânge, atunci noi de ce am face-o? La urma urmei, nu te poți pune cu ce vrea inima, nu-i așa?

Reacția Margheritei, după accidentul produs în Capitală
La scurt timp după ce a avut loc accidentul, întrebată de reporteri ce s-a întâmplat, vedeta a declarat că totul a fost din neatenție, deoarece își făcea buzele și se uita în oglindă.

„Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nici o problemă. Am condus bine”, a declarat Margherita. În plus, a negat că ar fi consumat substanțe interzise, devenind recalcitrantă la auzul întrebărilor reporterilor despre acest subiect.

„Să nu începem cu aberațiile astea. Nu am consumat alcool, alcoolul nu a ieșit, drogul nu a ieșit. Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood”, a mai afirmat vedeta.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate