Situatia se complica … Andreea Bălan, din nou operată! Vedeta, nevoită să mai suporte cel puțin încă o intervenție chirurgicală

Mai exact, susțin sursele noastre, deși Andreea Bălan a fost externată zilele trecute din clinica privată la care a născut și la care a suferit ultimele intervenții chirurgicale, veștile proaste nu au încetat să apară pentru cântăreață.

Astfel, ne-au dezvăluit surse medicale, Andreea Bălan va fi nevoită să suporte a patra intervenție chirurgicală, care, speră ea, va fi și ultima în acest caz. ”Dacă totul merge bine, va mai avea o singură operație de suportat, una relativ simplă. Să sperăm că nu va mai trebui să mai meargă la clinică după acea operație decât pentru controale, dar nu are altă variantă, trebuie să se intervină chirurgical în zona respectivă (abdomen, n. red.) pentru rezolvarea problemelor pe care le-a avut în ultimele săptămâni”, ne-a explicat sursa citată.

În altă ordine de idei, spun sursele noastre, Andreea Bălan suferă cumplit că, din cauza operațiilor pe care le-a avut, nu poate, practic, să se bucure nicio secundă de prezența fiicelor sale, ea fiind constrânsă de starea ei de sănătate și de recomandările medicilor să nu facă, în primul rând, efort și să încerce să sta departe de orice care ar putea să îi ridice șansele unei infecții post-operatorii.


APRECIAZA ARTICOLUL !