sâmbătă, 28 noiembrie 2020

Situatie disperata! Inca un spital a anuntat ca toate paturile de la Terapie Intensiva sunt ocupate

Știrile zilei

Cum îți cureți și regenerezi ficatul în doar 3 zile, fără să iei pastile – E ca și cum primești unul nou

Ficatul este unul dintre cele mai importante organe din corpul uman, rolul lui fiind esential pentru o calitate buna...

NU O SĂ-ȚI VINĂ SĂ CREZI CÂȚI ANI ARE CU ADEVĂRAT VULPIȚA

Veronica Stegaru este mult mai tânără decât s-ar fi gândit cineva vreodată. Da, este căsătorită de cinci ani și...

Klaus Iohannis, despre măsurile de restricție: „Pe primul loc este sănătatea românilor”

Președintele României este de părere că restricțiile impuse în România au avut deja efect. Ce a declarat acesta.Klaus Iohannis...

Situatie disperata in Romania! Dupa ce Spitalul din Timisoara a anuntat ca bolnavii decedeazape sectiile non-ATI, pentru ca nu au acces la oxigen, si spitalul din Neamt a transmis ca toate paturile din sectia de Terapie Intensiva sunt ocupate, iar bolnavii de COVID-19, cu forme grave, nu mai au acces la terapie intensiva.

“Astazi, 10 noiembrie, in Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt sunt internati 402 pacienti confirmati ca fiind infectati cu noul coronavirus – COVID 19, dintre care trei prezinta forme usoare si 387 au forme medii ale bolii. Sectia ATI destinata pacientilor bolnavi de COVID-19 este ocupata in intregime, cinci pacienti sunt ventilati mecanic, trei sunt conectati la oxigen si patru sunt neventilati.

In saloanele destinate pacientilor care sunt suspecti si care asteapta rezultatul testelor se afla 48 de persoane.

Kanye West Sued for $1 Million Over Unpaid ‘Nebuchadnezzar’ Wages

In ultimele 24 de ore, doua persoane – un barbat si o femeie, de 79, respectiv 72 de ani – si-au pierdut viata, pe langa infectia cu noul coronavirus avand si alte patologii asociate.
Reamintim faptul ca este foarte important sa respectati masurile de distantare si ca purtarea mastii in spatiile publice de pe intreg cuprinsul tarii, fie ele inchise sau deschise, este obligatorie”, scrie in comunicatul spitalului.

Medicul Virgil Musta a anuntat ca la Timisoara 6 bolnavi de COVID-19 au decedat pentru ca nu au putut beneficia de ingrijire specifica sectiei ATI.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă