Smiley a rămas din nou singur! Gina Pistol și-a făcut bagajele și a plecat de acasă

0 1.980

Relația dintre Smiley și Gina Pistol este de notorietate în showbizul autohton, chiar dacă amândoi au încercat să păstreze discreția în legătură cu viața lor privată sau planurile de viitor. Bineînțeles, fanii au dorit, de la bun început, să afle cât mai multe amănunte despre iubirea lor, numai că nu întotdeauna au avut răspunsurile dorite.

Cert este că Gina și Smiley formează un cuplu care pare a se completa exact acolo unde trebuie și când trebuie, însă viața profesională intervine, între ei, de foarte multe ori. Cum se spune adeseori, utilul trebuie îmbinat cu plăcutul, iar Smiley a recunoscut că urmează să rămână singur… acasă. Gina Pistol și-a făcut bagajele, urmând să plece la ”Asia Expres”, show cu mare succes la public. Timp de două luni de zile, celebrul Smiley se va afla, după cum spune chiar el, în compania… câinelui.

”Da, rămân cu Bruno, câinele. Nu prea stau acasă, oricum va începe turneul, deci…”, a mărturisit artistul pentru click.ro.

“Să spunem că eu sunt o femeie pasională”
Gina Pistol a vorbit deschis despre nunta cu Smiley. Ba, mai mult decât atât, vedeta ne-a mărturisit că ar fi dispusă să renunțe la numele ”Pistol” și să ia numele soțului, după căsătorie. Mai în glumă, mai în serios, în viitor nu este exclus ca blondina să se prezinte cu numele de… Gina Maria.

”Dacă bărbatul meu mă cere de soață înseamnă că o să-i port numele. (…) Cred că unul dintre lucrurile pe care omul de lângă mine le preferă este că am simțul umorului. Sunt mai glumeață de fel. Tot timpul fac glume, mai tâmpite, mai puțin tâmpite. Dar să spunem că eu sunt o femeie pasională”, declara Gina Pistol, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu din martie 2017, însă au fost extrem de discreți cu aparițiile în public. Totuși, recent, artistul a confirmat faptul că are o legătură cu o femeie, pe care o consideră ideală pentru el. “Cred că femeia cu care sunt e cea ideală”, a spus Smiley.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata