• Home
  • Timp liber
  • Smiley și Gina Pistol, la un an după marea lor zi. Secretele din spatele unei relații care pare de nezdruncinat: „Avem și momente în care ne contrăm”

Smiley și Gina Pistol, la un an după marea lor zi. Secretele din spatele unei relații care pare de nezdruncinat: „Avem și momente în care ne contrăm”

smiley

Într-un interviu recent, Smiley a vorbit despre relația sa cu Gina Pistol, exprimându-și aprecierea și admirația față de partenera sa. „Îmi place să petrec timpul cu Gina, indiferent de circumstanțe. Este o persoană cu un simț al umorului remarcabil, generoasă și sinceră, care mereu îți oferă energie pozitivă. Avem o legătură specială și ne înțelegem foarte bine, chiar și în momentele mai puțin armonioase”, a dezvăluit Smiley pentru kfetele.ro.

Cuplul, cunoscut pentru discreția lor, a ales să își țină fiica, Josephine, departe de ochii publicului și de presiunea rețelelor de socializare. Smiley a explicat că acest lucru vine din dorința de a-i oferi fiicei lor posibilitatea de a-și alege singură momentul și modul în care vrea să se expună în spațiul online. „În timp ce înțelegem că trăim într-o eră a tehnologiei și multă lume își împărtășește viața pe internet, credem că este important ca Josephine să aibă libertatea de a decide aceste lucruri când va fi pregătită. Momentan, preferăm să ne bucurăm de momentele noastre în privat”, a afirmat el.

Deși Smiley recunoaște că fiica lor este o sursă constantă de bucurie și ar dori să o împărtășească cu lumea, el și Gina au ajuns la concluzia că menținerea anonimatului fiicei lor online este cea mai bună decizie pentru moment. Ei optează pentru o educație ferită de atenția nedorită pe care i-ar putea-o aduce statutul de persoană publică.

Pentru mai multe detalii despre viața și deciziile cuplului, vizitați sursa articolului pe www.libertatea.ro.

Alte articole recomandate