Soarele intră în Scorpion. Evenimentul care schimbă tot pentru aceste zodii

La data de 23 Octombrie, Soarele intră în zodia Scorpion. Este un eveniment astrologic extrem de important, care aduce cu sine un val de energii, unele dintre ele pozitive, iar altele care ne vor marca viața în mod neplăcut. Unele zodii vor avea de suferit din cauza acestei mișcări.

Soarele în Scorpion și schimbări mari
Urmează o perioadă destul de dificilă, care îți va da mari bătăi de cap. Unii nativi vor avea parte de mari dezamăgiri din cauza acestui eveniment. Urmează câteva zile în care vei avea nevoie de singurătate pentru a analiza mai bine lumea care te încojoară, pe care nu prea o mai înțelegi.

Printre ghinioniști se numără Berbecul, care trebuie să își mențină calmul și să nu se panicheze, pentru că va fi supus unor teste grele. Lucrurile nu merg așa cum îți dorești în această perioadă, însă asta nu înseamnă că totul va continua fix la fel. Este important să adopți o atitudine pozitivă și să fii calm, indiferent de cât de dificil este să treci peste anumite întâmplări. Pozitivismul îți aduce numai avantaje.

Pentru Raci, Soarele în Scorpion pune accent pe relaţiile intime şi pe înţelegerile şi aranjamentele financiare. Urmează o perioadă în care veți pierde mulți bani, dar și persoane importante, de la care aveați multe așteptări. Nu știți să vă împărțiți între locul de muncă și familie și prieteni și ajungeți în pragul disperării, să renunțați la una dintre ele. Fiți mai organizați dacă vreți să multumiți pe toată lumea.

Zodiile afectate din 19 februarie
Scorpionii trebuie să profite de această perioadă pentru a face un rezumat al lecțiilor învățate în ultimele săptămâni și să tragă cât mai repede concluzii si să acționeze. Stabilește-ți câteva țeluri, pentru că nu mai poți funcționa după modul haotic la care ai apelat până acum, să nu ai un program clar. Acum este momentul să faci schimbările necesare, pentru că ești departe de succes și realizările tale riscă să nu mai apară dacă tot continui să mergi la ghici.

Capricorn– Această perioadă în care Soarele este în Scorpion te învață să fii mult mai sincer și să îți exprimi sentimentele, emoțiile, stările în fața celor care ți le provoacă. Totuși, riști să te deschizi prea mult, iar oamenii vor începe să profite de acest aspect. Este momentul să fii mai selectiv cu cei pe care îi lași să intre în viața ta și să te cunoască cu adevărat.