Șoc în muzica românească! Nosfe a murit! Avea 37 de ani

Doliu în lumea muzicii! Nosfe a murit! Anunțul a fost făcut de Rava, pe paginile de socializare. În vârstă de 37 de ani, rapperul activa atât pe plan solo, cât și în celebra trupă Șatra BENZ. De asemenea, acesta a colaborat și cu Ruby pentru piesa ”Condimente”.

Nosfe a fost unul dintre cei mai cunoscuți rapperi de la noi din țară. Pe numele său real, Darius Vlad Creţan, rapperul s-a născut pe data de 24 martie, în Galaţi. Acesta activa solo, dar şi în cadrul trupei Şatra B.E.N.Z.. Potrivit informațiilor, primul concert pe care l-a susținut a avut loc în orașul său natal, iar cel de-al doilea, în Brăila. Rapperul a intrat în atenția lumii mondene și nu numai și prin intermediul colaborărilor pe care le-a avut cu Ruby, pentru piesa „Condimente“, sau „Papi„, dar şi cu piesa „Turist“, alături de Ale Blake.

Lumea muzicală e în șoc după anunțul că Nosfe a încetat din viață. Seara trecută rapperul susținuse un concert. Anunțul că artistul nu se mai află printre noi a fost făcut de Rava.

„Cu regret si durere va anunțam ceva ce nu ne-am fi dorit sa va anunțam niciodată. Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam intr-o situație delicata si procesam cu greu pierderea. Orice gând bun si orice susținere morala ajuta enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin si trecere lină!“, a fost mesajul postat de Rava pe rețelele de socializare.

Nosfe avea, pe lângă cariera muzicală, și o familie împlinită. Era soț și tată și, într-un interviu exclusiv pentru Antena Stars, artistul povestea cum este în rolul de tată, dar și faptul că fiica lui moștenește pasiunea pentru muzică.

„Nu prea a fost nevoie să-i insuflu pentru că mă auzea pe mine în cameră, cum turuiam în continuu și cu muzica la maxim și mă mai întreba chestii și i le explicam. I-am cumpărat microfon de jucărie, pentru că mi-a cerut, clapă (…) Vreau s-o duc la pian”, a mărturisit Nosfe la Antena Stars.