23.6 C
București
vineri, 7 mai 2021

Șoc în showbiz! Gheorghe Turda o terorizează pe Nicoleta Voicu?

Scandalul dintre Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda nu pare să se fi încheiat. Interpreta a anunțat că nu mai poate suporta teroarea la care este supusă și a cerut ajutor oamenilor legii. Și-a luat o bâtă și păzește non-stop ușa casei. Pe de altă parte, artistul a acuzat-o pe Nicoleta Voicu că ea are probleme pe care trebuie să și le rezolve.

Artista, ajunsă la capătul puterilor, a apelat la ajutorul oamenilor legii. Nicoleta Voicu a afirmat că trăiește într-o groază constantă și crede că fostul ei partener de viață este vinovatul.

“Aceste apeluri au un substrat: să dispar din spațiu public. Avocatul m-a îndemnat să apelez la Poliție. În 2020, în fiecare lună, mai puțin vara trecută, cred că era în concediu, am tot primit aceste apeluri noaptea la ora 2. Acum s-au reluat. Imediat după emisiunea în care am vorbit de fostul iubit am primit apelurile. Am dezvoltat multe temeri, fobii.

Sunt o femeie singură și mă tem. Am ușile încuiate și sus, și jos. Am o bâtă în casă. Mi-e frică să nu forțeze ușa, deocamdată au fost doar bubuituri în ușă. Mâine merg din nou la Poliție. Nu vreau să se mușamalizeze nimic, să nu se meargă la intimidare. Am cerut numele persoanei care mă hărțuiește cu aceste apeluri. Deja au fost peste 80 de apeluri de la începutul anului”, a declarat solista la Antena Stars.

Gheorghe Turda: “N-ai cu cine să vorbești, săraca, e suferindă“
Pe de altă parte, Gheorghe Turda crede că fosta sa parteneră, dorind să apară mai mult la televizor, exagerează cu declarațiile pe care le face. Cu toate acestea, el nu va mai tolera acest comportament și a început deja să ia măsuri, trimițându-i trei notificări legate de viața privată și i-a interzis să-i folosească numele în public.

“Mă amenință cu avocații, care avocați, nu știu… Sunt la a treia notificare, sper să se potoloească. Dar n-ai cu cine să vorbești, săraca, e suferindă”, a declarat Turda pentru Star Popular.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate