25.3 C
București
marți, 3 august 2021

Şoc pentru fanii Mad Max. Celebrul actor a murit subit

Şoc pentru fanii Mad Max. Actorul Hugh Keays-Byrne, interpretul rolului negativ din filmul de acţiune distopic „Mad Max”, a murit la vârsta de 73 de ani. El a jucat rolul Toecutter în filmul din 1979 care l-a avut protagonist pe Mel Gibson.

Actrița Charlize Theron, care a jucat alături de el în al patrulea lungmetraj din serie, „Fury Road” (2015), a scris un mesaj în memoria lui Hugh Keays-Byrne pe Twitter: „Este uimitor că ai reuşit să joci un războinic malefic atât de bine pentru că erai un suflet atât de blând şi frumos”.

Şoc pentru fanii Mad Max. Keays-Byrne s-a născut în India, din părinţi britanici, şi s-a mutat în Anglia în copilărie. În 1973, o producţie „Visul unei nopţi de vară/ Midsummer Night’s Dream” l-a făcut să ajungă în Australia, unde s-a și stabilit, potrivit news.ro.

După ce a jucat în primul „Mad Max”, regizorul George Miller l-a readus în franciză, în „Fury Road”, unde a interpretat rolul antagonistului, Immortal Joe.

Aici a murit Maradona. Şocant, casa în care a decedat legendarul fotbalist fusese improvizată dintr-o sală de jocuri şi nu avea baie normală

Într-un interviu acordat în 2015, el spunea că a fost „plăcut surprins” că a fost rechemat în distribuţie şi a explicat faptul că Immortal Joe era un „renascentist”, faţă de Toecutter, care era un membru al „comunităţii nomade oprimate”.

„El doar încearcă să facă ordine într-o lume apocaliptică”, spunea actorul.

Brian Trenchard-Smith, care a regizat „The Man From Hong Kong” (1975), în care a jucat Keays-Byrne, a confirmat pe Facebook că el a murit pe 1 decembrie şi l-a numit „un actor grozav şi un prieten bun”.

Între filmele din distribuţia cărora a făcut parte Hugh Keays-Byrne se numără „Stone” (1974) şi „For Love Alone” (1986).

A murit Pian Senior! Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian, a făcut infarct la patru luni de la moartea interlopului!

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate