duminică, 29 noiembrie 2020

Șocant! Câte kilograme are acum actrița Draga Olteanu Matei: ”A ajuns piele și os”

Știrile zilei

Anamaria Prodan are COVID: „A luat de la…”

Anamaria Prodan are COVID. Agent FIFA si impresar al celor mai importanti jucatori din Romania, Anamaria Prodan, a...

Ce inseamna atunci cand visezi o persoana care a decedat. Ar trebui sa te puna pe ganduri

Sa visezi o persoana care a decedat, este tulburator. In traditia populara, atunci cand visezi ca intri in contact...

Alte noi localitati intra in carantina

Orasul Cernavoda si alte trei comune din judetele Constanta si Alba intra in carantina incepand de sambata seara, respectiv,...

Marea actriță Draga Olteanu Matei se află în continuare în stare critică la spital, fiind internată la Terapie Intensivă, la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași. Medicii care au grijă de ea, susțin că actrița este o persoană fragilă, și a slăbit enorm de mult.

Șocant! Câte kilograme are acum actrița Draga Olteanu Matei: ”A ajuns piele și os”
Actrița Draga Olteanu Matei a fost internată la spital în urmă cu câteva zile, după ce starea sa de sănătate s-a agravat. Aceasta este internată la spitalul „Sf. Spiridon” din Iași, iar medicii care o îngrijesc au spus că actrița este foarte fragilă și că a slăbit foarte mult în ultima perioadă. Luni, medicul șef de la UPU-SMURD, prof.dr. Diana Cimpoeșu a declarat că starea actriței Draga Olteanu Matei nu s-a schimbat deloc. De când a fost internată, medicii fac tot posibilul pentru a mențione funcțiile vitale. „Starea pacientei este staţionară. Se află în continuare în terapie intensivă cu suport respirator şi hemodinamic. Este o pacientă extrem de fragilă, 87 de ani, care necesită în continuare menţinerea funcţiilor vitale.”, a spus Cimpoeșu.

Draga Olteanu Matei, în vârstă de 87 de ani a ajuns la spital din cauza uneo hemoragii digestive superioare. În acest moment, actrița este ventilată mecanic, și cu toate că starea acesteia este stabilă, se află în stare gravă. Îndrăgita actriță ar fi pierdut mult sânge până a putut fi stabilizată, iar organismul său este foarte slăbit. Draga Olteanu Matei cântărește 47 kilograme. ”Da, este adevărat, a ajuns piele și os. Starea ei este stabilă, dar foarte gravă. Ținând cont de probleme cardiace ale dânsei, dar și de cele endocrine, numai o minune o mai poate salva. Din punct de vedere medical, trebuie sa ne asteptam la ce e mai rau. Insa, numai Dumnezeu stie cate zile are fiecare. Pentru dânsa, fiecare minut este o adevărată luptă pentru supraviețuire și o minune. În orice moment poate intra în stop cardio respirator”, au declarat surse medicale.

De ce nu are Draga Olteanu Matei copii?
Draga Olteanu Matei este una dintre cele mai îndrăgite și talentate actrițe din România. În urmă cu câțiva ani, marea doamnă a cinematografiei declara că nu și-a dorit niciodată copii, dar și-a dorit să adopte, dar ulterior, și-a dat seama că nu are timp pentru el. „Eu nu am vrut să fac copii niciodată. Îmi sunt foarte dragi, dar nu mi-am dorit pentru că eu cred o treabă pe care nu vreau s-o spun în public, pentru că ar fi foarte decepţionate mamele. Dar amintesc un proverb bătrânesc foarte înţelept: cine are să-i trăiască, cine nu să nu-şi dorească. În zile noastre ar trebui să ne gândim la partea a doua a proverbului. M-am gândit să adopt un copil cu mulţi ani în urmă, când nu avem cu ce să-l ţin, dar mi-am dat seama că nu am timp să ma ocup de el.”, povestea Draga Olteanu Matei. Nepoții actriței o vizitează zilnic la spital, pentru a se interesa de sănătatea acesteia.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă