Sărăcia celei de-a doua armate a lumii: soldații ruși au furat din casele ucrainenilor șosete, papuci, detergenți de rufe și o mașină de tocat carne

Preluând imagini dintr-o postare a unui fost oficial guvernamental ucrainean, Anton Gerașcenco, fost ministru adjunct al Afacerilor Interne, cotidianul  Obozrevatell scrie că ”Ocupanțiiii ruși continuă să uimească prin meschinăria și furturile lor”.

În imaginile publicate pe canalul său de Telegram, apar, spune Gerașcenco, lucruri găsite în ranițele soldaților uciși în luptele cu armata ucraineană.

”Papuci, mașină de tocat carne, mănuși, imprimantă. Ocupanții morți nu mai au nevoie de obiectele furate.”, scrie Gerasenco.

”Trofeele obținute, lucruri vechi și ustensile de uz casnic, nu pot decât să provoace simpatie pentru o asemenea sărăcie totală a celei de-a doua armate a lumii”.

Militarii ruși și-au însușit și mai multe perechi de șosete, papuci, detergenți de rufe, dar și o mașină de tocat carne.

Cu o zi înainte, aceeași sursă publicase un video în care susținea că se văd doi soldați ruși care alergau găinile într-o curte dintr-un sat ucrainean.