25.3 C
București
marți, 3 august 2021

Solistul Gigel Oprea trăiește o dramă continuă. Face dializă de 17 ani

Solistul Gigel Oprea trăiește o dramă continuă. În urma unui control de rutină, artistul a aflat că nu îi mai funcționează rinichii. Acesta a mers la spital deoarece se simțea mereu obosit. Totul s-a întâmplat în anul 2003 și de atunci viața acestuia nu a mai fost nicio secunda la fel.

În prezent cântărețul are nevoie de un transplant de rinichi.

Solistul Gigel Oprea trăiește o dramă continuă
În urma cu 17 ani acesta s-a prezentat la medic după ce se simțea mereu obosit.

”Mă simțeam obosit și mi-am făcut analize, așa că am descoperit problema mea. Rinichii meu erau terminați și urma să fac dializă toată viața”, a povestit Gigel Oprea la Etno TV, citat de starpopular.ro.

Imediat după ce a aflat vestea s-a înscris pe lista pentru un transplant de rinichi. După doar câteva luni a aflat că mama lui este compatibilă pentru realizarea transplantului. Veștile nu aveau însă să fie atât de bune. Chiar dacă femeia i-a donat propriul rinichi, organismul cântărețului l-a respins.

”După un an și jumătate de dializă, mama mea mi-a dat un rinichi. Atunci a fost cea mai fericită zi din viața mea. Din păcate însă, am pierdut rinchiul, dar a compensat Dumnezeu pentru că ne-a dat-o pe Raisa”, a mai povestit Gigel Oprea.

Nașterea fetiței lui i-a dat o motivație în plus să trăiască
Solistul Gigel Oprea trăiește o dramă continuă, însă venirea pe lume a fetiței sale i-a dat o motivație în plus să trăiască. Gigel a explicat că timp de 13 ani, el și soția lui, Rodica, au tot încercat să facă un copil. În momentul de fata, Gigel Oprea se confruntă, ca orice solist, cu o situație dificilă din cauza pandemiei, care le-a redus simțitor veniturile pentru că nu mai există evenimente cu muzică live. Chiar și așa, soțîi Oprea au decis să-i ajute pe cei care trăiesc și mai greu decât ei, învățând copiii din mediile defavorizate să cânte în studioul pe care cei doi îl dețin.

Artistul continuă să meargă la dializă în fiecare săptămână și speră să i se întâmple o minune și să primească un rinichi sănătos de la un donator.

”Sunt pe lista de așteptare pentru un tansplant, așteptăm o persoană compatibilă”, a mai spus Gigel Oprea.

Alexandru Arșinel a fost implicat într-un scandal monstru după transplantul renal
Alexandru Arșinel a fost acuzat că ar fi beneficiat de un transplant de rinichi ”pe pile”, iar în urma acestui caz s-au descoperit o serie de nereguli pe care medicul Lucan le-ar fi făcut.

„De ce nu eu? De ce nu eu? Eu nu fac parte din cei 20 de milioane de români? Eu chiar nu aveam niciun dram de, nu de îngăduință, de apreciere?

Eram un suferind de peste 40 de ani, de la 26 de ani am făcut peste 30 de colici renale.

Asta este o pedeapsa la moarte, la o colică renală iți rupi totul de pe tine, te zvârcolești, nu mai poți.

Nu mai poți, inebunesti, iți vine să te arunci de la fereastră. Eu nu am făcut spectacol din treaba asta.

Iți dau cuvântul meu de onoare că nu am pus nicio pilă, absolut nimic. M-am trezit de o dată că-mi spune doctorul meu că rinichiul mai funcționează doar în procent de 7% și că daca intru la dializă am terminat cu meseria pentru toată viața. A fost o întâmplare în care Dumnezeu mi-a dat și mie puțin noroc.

Nu puțin, mi-a dat mai mult…(…) Sunt în continuare judecat. Și se toarnă o groază de minciuni ordinare.

Îmi pare rău că această anatemă a căzut asupra mea, de exemplu. Dar nu-mi pare bine nici când cade asupra altui om, probabil total nevinovat.”, a declarat la acea vreme Arsinel într-un interviu acordat pentru ziarul Adevărul.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate