25.3 C
București
marți, 3 august 2021

Cum a murit de fapt sora lui Gigi Becali. Dorina a fost răpusă de un virus, în urmă cu 20 de ani

Cum a murit sora lui Gigi Becali. Latifundiarul a fost foarte afectat la acel moment și povestea că sora lui a fost răpusă tot de un virus. Totul s-a petrecut în urmă cu 20 de ani, iar Gigi Becali spune că Dorina a murit deoarece s-a sacrificat să îngroape copiii decedați la naștere…

În urmă cu 20 de ani, latifundiarul Gigi Becali a trăit o dramă imensă când și-a pierdut una din surori. Dorina avea doar 44 de ani când s-a stins, ea fiind la acel moment implicată într-un proiect umanitar fără precedent pentru țara noastră. O întâmplare teribilă a făcut ca ea să fie răpusă la acea vreme tot de un virus…

Dorina, sora latifundiarului, s-a stins din viață la vârsta de 44 de ani din cauza unui virus. Totul s-a întâmplat în urmă cu 20 de ani, când femeia a făcut o infecție pulmonară foarte puternică. În urma evenimentului neplăcut din viața latifundiarului din Pipera, acesta și-a îndreptat privirea și mai mult spre divinitate.

Puțini știu, însă, faptul că Dorina Becali a fost inițiatoarea unui proiect umanitar fără precedent în România. Ea a făcut în Pipera un cimitir dedicat copiilor decedați la naștere. Cele două surori ale latifundiarului, Dorina și Domnica, au cumpărat un teren în anii 1990 în Pipera, teren pe care l-au transformat într-un cimitir pentru micuții care au murit înainte de a fi botezați. Cimitirul primise numele de „Grădinița Îngerilor”.

Dorina a luat această decizie în urma unui moment care a marcat-o pe viață. Era internată într-un spital din București și a văzut un câine care avea în gură un picior de bebeluș care provenea de la un avorton aruncat la coșul de gunoi.

A murit deoarece s-a sacrificat să îngroape copii…
Gigi Becali își amintește cu nostalgie de acțiunile umanitare și de suflet în care se implica alături de sora sa. Uneori se întâmpla ca latifundiarul să boteze chiar câte 100 de copii deodată…

„Mă duceam cu sora mea, de exemplu, unde erau cămine de copii, că ei nu erau botezați, și eu botezam câte 100 de copii odată. La o femeie care face avort nu se iartă păcatul decât prin botez. Și eu, ca să le ierte păcatele la femei, plăteam eu bani de le lua la 100 de copii hăinuțe de botez și luam pentru fiecare femeie un copil sau doi”, povestea Gigi Becali la un moment dat.

Și vărul său, Giovanni Becali, își aduce aminte cu tristețe de moartea Dorinei. Cei doi erau de aceeași vârstă, au fost botezați împreună și au crescut ca frații.

„Sora lui Gigi, care a murit, a fost în clasă cu mine, noi am fost botezați în aceeași apă cu Dorina, sora lui Gigi, și am fost crescuți împreună ca frații. Ea a murit pentru că s-a sacrificat să îngroape copii rămași fără ajutor, care nu mai puteau să fie înmormântați. Ea a răcit acolo în cimitir, îngropând copii… a făcut pneumonie…”, a precizat și Giovanni Becali, referindu-se la cum a murit sora lui Gigi Becali.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate