Sora Siminei de la Puterea Dragostei a dat vestea din spital

832

Andreea, sora Siminei de la Puterea Dragostei, a devenit celebră după ce în primul sezon s-a vorbit foarte mult despre ea. Jador îi spunea în glumă ”sora mia”, aluzie la modul cum pronunța Simina.

După ce a dat vestea că este însărcinată în trei luni și jumătate cu Alex Zănoagă, Simina a spus că trece printr-o perioadă dificilă pentru că sora ei este în spital. Deși nu a dat amănunte despre motivul pentru care Andreea e internată, Simina a amintit de câteva ori în live-urile sale despre faptul că ”sora mia” e bolnavă.

Ei bine, zilele trecute, Andreea a postat pe pagina ei de socializare o poză chiar din spital, în care apare cu masca pe față. Însă pe poză a trecut mesajul ”totul e bine”.
Jador a vorbit despre relația cu sora Siminei de la Puterea Dragostei
Jador, fostul iubit al Siminei, a vorbit despre relația de prietenie pe care a avut-o cu ”sora mia” Andreea, în perioada în care acesta suferea.

„Andreea este o fată deosebită, cu care eu m-am înțeles foarte bine de la început. Ea m-a ajutat mereu să vorbesc cu Simina, mai ales atunci când aveam o relație și ambii eram orgolioși. Fără cuvintele sale conciliante, nu am fi reușit să ne înțelegem de multe ori. În plus, recunosc, prin intermediul ei, am comunicat în ultima vreme și am aflat ce se mai întâmplă cu fosta mea iubită. Din acest motiv, o voi aprecia întotdeauna, chiar dacă eu și Simina am încheiat toate conturile”, a spus Jador pentru WOWbiz.ro, în urmă cu ceva timp.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise