18.4 C
București
marți, 18 mai 2021

Şoşoacă, dată de gol. Cum îndemna senatoarea AUR electoratul să voteze USR-PLUS în 2019

„Mă întreabă pe aici nişte deştepţi CU CRĂCI dacă „m-am dat cu USR-ul” pentru că o critic pe #ŞOŞO. Da, deştepţilor CU CRĂCI, eu scriam în 2019 că votez USR-PLUS „pentru copiii noştri”, nu eroina vieţii…

Cât de NEDEŞTEPT CU CRĂCI să fii să nu pricepi într-o jumătate de sfert de secundă ce e cu tanti #ŞOŞO!? …Hai, înjurături de la fanii lui Şoşo, ca să termin de curăţat lista! Fii inteligent sau VAYA CON ŞOŞO!”, a scris Liviu Pleşoianu într-un mesaj care însoţeşte o captură făcută unei postări a senatoarei Diana Şoşoacă.

În postarea menţionată (din mai 2019), pe pagina Dianei Şoşoacă era un îndemn ca lumea să meargă la vot la alegerile europarlamentare şi să pună ştampila pe USR-PLUS, pentru „viitorul copiilor”.

De altfel, Liviu Pleşoianu a prezentat în ultimele zile mai multe capturi ale postărilor făcute de Şoşoacă în ultimii ani, fiind criticate mai ales acelea în care era lăudată activitatea Laurei Codruţa Kovesi sau în care era apreciat Frans Timmermans, fostul prim-vicepreşedinte al Comisiei Europene.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate