17.9 C
București
joi, 6 mai 2021

Soția lui Ilie Năstase rupe tăcerea după bătaia conjugală: ‘A pornit de la o chestie banală. Îmi tremură și acum picioarele’

Ilie Năstase a bătut-o și pe noua sa soție, Ioana! Totul s-a întâmplat vineri seara, în casa din Complexul Stejarii, din nordul Bucureștiului. Ioana Năstase a sunat la 112, iar un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului și a salvat-o. Soția lui Ilie Năstase a povestit, potrivit ProSport, ce s-a întâmplat:

„E adevărat ce a apărut în presă. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni.

Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe. Nicodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare.

Nu sunăm la 112 dacă mă agresa doar verbal. Eu îl respect ca om, e o valoare, nu veneam eu acum să vorbesc… Nu mă așteptam să se afle la presă, dar nici nu pot să nu răspund, că ar fi urât din partea mea. Eu voi încerca să fie mai tot timpul cineva în preajma mea în perioada următoare pentru a nu degenera situația. Sunt atât de speriată încât nici nu-mi găsesc cuvintele. Chiar îmi tremură și acum picioarele…”, a spus Ioana Năstase pentru ProSport.

Ilie Năstase și-a bătut soția. Ioana a apelat de urgență la 112: „Mă bucur că am reușit să ies din casă”

Ioana Năstase a vorbit ieri, pe data de 8 ianuarie despre asta

Distanțele sunt mereu mici pentru Ilie Năstase. De la un surâs de cuceritor, la o înjurătură de toată frumusețea poate trece fostul mare tenismen într-o fracțiune de secundă, așa cum de la vorbele dulci pe care i le șoptea Ioanei s-a întors cu 180 de grade la …dosul palmei, varianta light. Ilie Năstase visa frumos, puțin înainte ca anul de început de pandemie să se încheie. Visa la al șaselea copil, o fetiță voia fostul campion. „Acum ne dorim să facem o fetiţă, este ideea Ioanei, care să devină o altă Simona Halep … dar asta nu-ţi garantează nimeni.

Sigur, dacă vom avea o fetiţă, o vom putea îndruma să joace tenis, îi vom oferi toată susţinerea noastră dar, dacă va avea stofă de jucătoare, o să ajungă campioană oricum”, spunea Ilie Năstase. Doar că vineri seara a dat cu bâta-n baltă: a agresat-o pe Ioana, femeia alături de care visa frumos!

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate