Soția lui Leo de la Strehaia, Dana Criminala, a anunțat ce se întâmplă în aceste momente cu soțul ei, după ce a suferit un AVC în închisoare: ”Primul hop, și cel mai greu, a trecut”

Leo de la Strehaia a fost operat de urgență, după ce, seara trecută, a suferit un accident vascular cerebral în închisoare. Soția acestuia, Dana Criminala, a făcut primele declarații despre starea lui de sănătate, în urmă cu puțin timp.

Seara trecută, cunoscutul om de afaceri, Leo de la Strehaia, a suferit un AVC (accident vascular cerebral) în spatele gratiilor, acolo unde își ispășește pedeapsa definitivă pentru evaziune fiscală. Leo a fost transportat de urgență la un spital din Capitală și a fost operat. Dana Criminala, soția acestuia, a făcut primele declarații despre starea lui de sănătatea, la scurt timp după operație.

Dana Criminala, detalii despre starea de sănătate a lui Leo de la Strehaia

Dana Criminala, soția afaceristului, a făcut primele declarații despre starea lui de sănătate, într-un vlog pe YouTube. Aceasta a dezvăluit că operația la care a fost supus Leo de la Strehaia a fost un real succes, iar acesta se simte mult mai bine. Ba mai mult, a ținut să le mulțumească tuturor celor care s-au rugat pentru ca Leo să se facă bine.

„Sunt niște zile așa mai grele, o perioadă mai dificilă și așa cum v-am spus, eu știu ce am de făcut și nimeni și nimic nu-mi va sta în cale.

Este o veste foarte bună, așa cum am mai spus, Dumnezeu există! Și da, Leo este bine! Mulțumesc lui Dumnezeu, știam acest lucru, l-am simțit, m-am rugat foarte mult pentru acest lucru, mulțumesc tuturor celor care v-ați rugat pentru sănătatea lui, știu că-l iubiți cu toții, este un suflet foarte bun și milos Leo, are el așa o calitate mai specială de a da din gură și de a vorbi lucruri aiurea, mai ales atunci când este supărat, dar poate acesta este farmecul lui.

Știți și dumneavoastră că și despre mine a spus tot felul de bazaconii, dar eu care îl cunosc cel mai bine și îi știu această calitate a lui”, a spus Dana, în cadrul videoclipului de pe YouTube.

Soția celebrului afacerist este foarte fericită că partenerul ei se simte mult mai bine și chiar dacă i-a fost greu să știe că Leo se zbate între viață și moarte, ceea ce contează acum pentru ea și pentru familia ei este că operația a reușit

„Leo a fost operat și este bine. A decurs foarte bine operația și este bine. Mulțumim lui Dumnezeu că lucrurile sunt așa cum sunt. Va fi recuperarea mai grea probabil, dar nu mai contează acest aspect, important este că operația a decurs cu bine și Leo este bine. Primul hop, și cel mai greu, a trecut, restul sunt detalii, știți cum se spune. Mi-a fost foarte teamă pentru acest lucru, dar tot timpul m-am concentrat să gândesc pozitiv, să atrag energia pozitivă, m-am rugat la Dumnezeu și am știut că nu o să ne lase”, a mai completat aceasta.