Soția secretă a lui Keanu Reeves. „Ne-am cununat religios. În ochii lui Dumnezeu, am devenit soţ şi soţie!”

Keanu Reeves, unul dintre cei mai iubiți actori din întreaga lume, a dezvăluit că este un bărbat însurat. Carismaticul star de la Hollywood a povestit că totul s-a petrecut în urmă cu aproape 3 decenii, pe când se afla la filmările unei celebre pelicule.

În urmă cu 29 de ani, Keanu Reeves s-a căsătorit din greșeală cu una dintre colegele sale de platou. Totul s-a întâmplat în fața unui preot român, care i-a unit destinul lui Reeves de cel al Winonei Ryder în fața lui Dumnezeu, scrie nypost.com.

Mai precis, în timp ce se aflau la filmările pentru „Dracula” (1992), Keanu Reeves și Winona Ryder au ajuns să se căsătorească… din pură greșeală. Astfel, în timpul scenei în care el și Winona ajungeau în fața altarului, regizorul Francis Coppola a apelat la ajutorul unui preot român.

„Şi Winona spune că noi suntem căsătoriţi”
„La Dracula am filmat o scenă reală a cununiei religioase, cu oameni care erau chiar preoţi. Şi Winona spune că noi suntem căsătoriţi. Şi Coppola spune la fel. Deci în ochii lui Dumnezeu suntem soţ şi soţie”, a declarat actorul pentru revista Esquire.

Keanu Reeves a mai explicat că nunta din film a fost făcută după toate normele și cutumele religioase ortodoxe.

În alt context, Winona a explicat același lucru în urmă cu trei ani, pentru Entertinment Weekly:

„Chiar ne-am căsătorit. Vă jur, cred că în viaţa reală, eu şi Keanu suntem soţ şi soţie. În acea scenă din Dracula, Francis Coppola a folosit şi un preot român”.

Căsătorit în fața lui Dumnezeu, dar îndrăgostit de alta
Deși cununat religios după cutumele ortodoxe, starul canadian de 57 de ani se iubește, de trei ani, cu Alexandra Grant.

În 2019, după ce Keanu Reeves a venit însoțit de iubita lui la evenimentul LACMA Art + Film Gala Presented By Gucci, toată lumea s-a întrebat cine este și de când sunt împreună.

Reeves și Grant sunt prieteni de foarte mult timp și prima colaborare profesională a lor a fost în 2011 când Alexandra s-a ocupat de ilustrarea cărții pe care Keanu a lansat-o în acel an, Ode to Happiness. Eu au mai colaborat și pentru cea de-a doua cartea a actorului, Shadows, lansată în 2015.

În plus, în 2017 ei au înființat-o o editură care se numește X Artists’ Books, iar activitatea acesteia se concentrează pe „colaborări neobișnuite și cărți care nu au cu adevărat un loc pe piață pentru că sunt între genuri”, așa cum au explicat cei doi într-un interviu publicat în 2018 în Los Angeles Magazine.