duminică, 29 martie 2020

Soția vulpiță este în pericol: „Vrea să mă omoare”

Știrile zilei

Alexandru Rafila AVERTIZEAZĂ: În România vom trece de 1000 de cazuri de coronavirus pe zi

Președintele Societății de Microbiologie, Alexandru Rafila, a spus că situația din România se va înrăutăți în scurt timp, iar...

Bilanțul persoanelor infectate cu coronavirus în SUA a depășit pragul de 100.000

La nivel mondial au fost confirmate peste 590.000 de cazuri de infectare cu coronavirus și peste 27.000 de decese.SUA...

Monica Pop, despre cele două alimente banale pe care trebuie să le aibă românii în casă, dacă fac provizii

Medicul Monica Pop a făcut un anunț foarte important în contextul crizei coronavirusului, insistând asupra ideii că alimentația trebuie...

Viorel, soţul Veronicăi, spune că primeşte telefoane de atenţionare în ceea ce priveşte viaţa nevestei sale. Un bărbat din sat, de care nimeni nu stie, ar vrea să o ucida pe Veronica. Acesta chiar se teme pentru viața soției vulpiță.

„A sunat cineva şi a zis că vrea să mă omoare. Azi la magazin s-a lăudat că unde o prinde, o termină. O şterge de pe faţa pământului! Aseară am primit iar mesaje. Mi-a dat o doamnă mesaj că a luat-o cineva pe Veronica, au vrut să o treacă granița.”, a povestit Viorel, la Acces Direct.

„Îmi este frică să mă întorc acasă. Îmi place aici la București, aș rămâne. Încă îl iubesc pe Viorel.”, a spus soția vulpiță.

Mara Bănică a încercat să îi reamintească lui Viorel că vulpița l-a înșelat și că nimeni nu a intentionat să o răpească sau să o agreseze sexual.

„Răde și Veronica când te aude. Tu continui să crezi că nevastă-ta a fost victima unei tentative de răpire și a unui viol? Lasă ce telefoane. Ți-a recunoscut totul! Tu ai nisip în cap, iartă-mă că te întreb. Dacă te sună cineva și îți spune că nevastă-ta este fată mare tu vii la televizor și ne spui că așa e?”, a spus Mara Bănică.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Soția vulpiță este în pericol: „Vrea să mă omoare” 1