marți, 14 iulie 2020

Soția vulpiță este în pericol: „Vrea să mă omoare”

Știrile zilei

Tatăl lui Mihai Tudose a decedat! Era infectat cu COVID-19

Tatăl lui Mihai Tudose, Constantin Tudose, diagnosticat cu coronavirus, a murit în această dimineață, a informat publicația locală Obiectiv...

Cum mai arată Alexandra Dinu la aproape 40 de ani. Fosta soție a lui Adi Mutu e mai frumoasă ca niciodată!

Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu, se apropie de vârsta de 40 de ani, dar este mai...

Marcel Vela, decizie de ultimă oră: ”Astăzi voi semna ordinul”

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunțat că în cursul zilei de astăzi va semna ordinul de ministru prin...

Viorel, soţul Veronicăi, spune că primeşte telefoane de atenţionare în ceea ce priveşte viaţa nevestei sale. Un bărbat din sat, de care nimeni nu stie, ar vrea să o ucida pe Veronica. Acesta chiar se teme pentru viața soției vulpiță.

„A sunat cineva şi a zis că vrea să mă omoare. Azi la magazin s-a lăudat că unde o prinde, o termină. O şterge de pe faţa pământului! Aseară am primit iar mesaje. Mi-a dat o doamnă mesaj că a luat-o cineva pe Veronica, au vrut să o treacă granița.”, a povestit Viorel, la Acces Direct.

„Îmi este frică să mă întorc acasă. Îmi place aici la București, aș rămâne. Încă îl iubesc pe Viorel.”, a spus soția vulpiță.

Mara Bănică a încercat să îi reamintească lui Viorel că vulpița l-a înșelat și că nimeni nu a intentionat să o răpească sau să o agreseze sexual.

„Răde și Veronica când te aude. Tu continui să crezi că nevastă-ta a fost victima unei tentative de răpire și a unui viol? Lasă ce telefoane. Ți-a recunoscut totul! Tu ai nisip în cap, iartă-mă că te întreb. Dacă te sună cineva și îți spune că nevastă-ta este fată mare tu vii la televizor și ne spui că așa e?”, a spus Mara Bănică.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Soția vulpiță este în pericol: „Vrea să mă omoare” 1