joi, 22 octombrie 2020

Soția vulpiță este în pericol: „Vrea să mă omoare”

Știrile zilei

Rune 19-25 octombrie 2020. Varsatorii sunt pe cai mari, Balantele incep o viata noua

Rune 19-25 octombrie 2020. Numerologul Mihai Voropchievici ne aduce previziunile runelor pentru perioada urmataoare. Ce spune Maestrul despre fiecare...

Raed Arafat, averizeaza: Suntem in ceasul al 12-lea.

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat ca cea mai mare problema cu care se va...

A fost demis. Decizie anuntata de Ludovic Orban

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a anuntat ca prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, va fi schimbat din functie. Premierul a mentionat...

Viorel, soţul Veronicăi, spune că primeşte telefoane de atenţionare în ceea ce priveşte viaţa nevestei sale. Un bărbat din sat, de care nimeni nu stie, ar vrea să o ucida pe Veronica. Acesta chiar se teme pentru viața soției vulpiță.

„A sunat cineva şi a zis că vrea să mă omoare. Azi la magazin s-a lăudat că unde o prinde, o termină. O şterge de pe faţa pământului! Aseară am primit iar mesaje. Mi-a dat o doamnă mesaj că a luat-o cineva pe Veronica, au vrut să o treacă granița.”, a povestit Viorel, la Acces Direct.

„Îmi este frică să mă întorc acasă. Îmi place aici la București, aș rămâne. Încă îl iubesc pe Viorel.”, a spus soția vulpiță.

Mara Bănică a încercat să îi reamintească lui Viorel că vulpița l-a înșelat și că nimeni nu a intentionat să o răpească sau să o agreseze sexual.

„Răde și Veronica când te aude. Tu continui să crezi că nevastă-ta a fost victima unei tentative de răpire și a unui viol? Lasă ce telefoane. Ți-a recunoscut totul! Tu ai nisip în cap, iartă-mă că te întreb. Dacă te sună cineva și îți spune că nevastă-ta este fată mare tu vii la televizor și ne spui că așa e?”, a spus Mara Bănică.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă