• Home
  • Timp liber
  • Soțul a făcut în secret o poză soacrei lui pe care o ura, dimineața, în bucătărie. Dar când și-a dat seama de ce stă acolo în fiecare zi la aceeași oră, a fost distrus. Acum vrea să știe toată lumea ce greșeli a făcut…

Soțul a făcut în secret o poză soacrei lui pe care o ura, dimineața, în bucătărie. Dar când și-a dat seama de ce stă acolo în fiecare zi la aceeași oră, a fost distrus. Acum vrea să știe toată lumea ce greșeli a făcut…

449440511 122124910658306195 6176751508701836648 n

Când Scott Mann și-a întâlnit pentru prima dată soacra, a avut sentimentul că nu se vor înțelege prea bine. Șapte ani mai târziu, soția lui Scott, în vârstă de 30 de ani, a fost diagnosticată cu leucemie. Din această tragedie, Scott a învățat o lecție esențială pe care dorește să o împărtășească tuturor.

Scott a scris o scrisoare emoționantă despre Sharon, soacra sa:

„Aceasta este Sharon. M-a învățat că trebuie să vezi pe cineva așa cum este, nu cum te aștepți să fie. Când am întâlnit-o prima dată, nu înțelegeam ce spunea din cauza accentului ei. Părea autoritară și politicos agresivă, dar am acceptat-o pentru că era importantă pentru iubirea vieții mele.

După șapte ani, încă nu știam cine era cu adevărat. Când soția mea s-a îmbolnăvit de leucemie și i s-au dat doar 10% șanse de supraviețuire, Sharon a intrat în rolul pentru care se născuse. S-a mutat cu soțul ei, care avea o dizabilitate din războiul din Vietnam, în casa noastră și a devenit asistenta soției mele.

Timp de doi ani, ne-a făcut cumpărăturile, a gătit, a spălat, a curățat și a condus pe cei bolnavi la peste 300 de medici. A gestionat sute de pastile și s-a asigurat că toți suntem bine, în fiecare oră a fiecărei zile. Și a făcut toate acestea în timp ce ea însăși era diagnosticată cu cancer, trecând prin mastectomie și chimioterapie.

Ea cântă încet în timp ce lucrează, vorbește singură când nu e nimeni să o asculte și trece prin zile cu umilință și grație. Am făcut această poză înainte să plec la serviciu. Ea nu știa că eram acolo. Prieteni, așa arată măreția: într-un moment de calm și liniște, așteptând pentru a 300-a oară ca mâncarea de ovăz a fiicei să fie gata. Nu mai are păr din cauza chimioterapiei, dar a refuzat să renunțe când avea toate motivele să o facă.

Nu toți avem șansa de a avea un supererou în viața noastră. Sunt recunoscător în fiecare zi.”

Scott a învățat că trebuie să fim deschiși în fața oamenilor din viața noastră, o lecție pe care a fost obligat să o învețe în cel mai dureros mod. Ajutați-l să transmită acest mesaj important.

Alte articole recomandate