Specialiștii INML au reconstituit scheletul Alexandrei Măceșanu: „Se poate ajunge la cauza decesului”

Noi informații apar cu privire la ancheta crimelor de la Caracal. Astfel, specialiștii de la INML au reușit să reconstituie scheletul care ar fi fost indicat ca fiind al Alexandrei Măceșanu, în urma testelor ADN. Acum, cei de la Medicină Legală se chinuie să reconstituiască și scheletul pe baza oaselor găsite la liziera pădurii.

Specialiștii INML au reconstituit scheletul Alexandrei Măceșanu

„Reconstituirea scheletului prin fragmentele osoase care au fost luate din casa groazei, care o privesc pe Alexandra Măceșanu, a fost făcută. Ea face parte din rezultatul expertizei antropologice. Specialiștii de la INML, în cadrul expertizei antropologice privitoare la acele fragmente osoase la care Dincă i-a dus pe anchetatori la lizieră și astfel au fost descoperite alte fragmente”, a explicat jurnalista Antena 3, Adina Anghelescu.

„Aceste reconstituiri sunt foarte importante. Reconstituirea scheletului, în condițiile în care ai deja destul de multe elemente, îți poți da seama de talia persoanei, de constituția persoanei. Eventual dacă cumva se vede și vreo fractură sau vreo leziune care să fi lăsat urme pe unul dintre fragmentele osoase se poate ajunge chiar și la cauza decesului”, a mai spus jurnalista.

INML a reconstituit scheletul Alexandrei Măceșanu
INML a reconstituit scheletul Alexandrei Măceșanu

Noi detalii din ancheta cu privire la Alexandra Măceșanu

Ultimele detali din ancheta cu privire la moartea Alexandrei Măceșanu arată că aceasta și-a găsit sfârșitul într-un acces de furie al lui Gheorghe Dincă. Asta după ce criminalul din Caracal a văzut că fata vorbise la telefon.

„Alexandra a încercat să tragă de timp. La psihopați este caracteristic să aibă accese de furie și probabil atunci a lovit-o mortal. Acești indivizi nu sunt capabili de emoții. Mint mereu. Este greu de crezut că va spune vreodată tot ce a făcut. Cred că se protejează pe sine însuși, trage de timp, minte și încearcă să ducă anchetatorii pe piste greșite”, este și opinia psihologului Liviu Chesnoiu, la România Tv.