• Home
  • Breaking News
  • Speranță după tragedie: Tânărul înjunghiat în Grădina Botanică și-a recăpătat cunoștința

Speranță după tragedie: Tânărul înjunghiat în Grădina Botanică și-a recăpătat cunoștința

Tânărul înjunghiat în Grădina Botanică s-a trezit din comă

După evenimentele tragice din Grădina Botanică, tânărul victimă a unei înjunghieri brutale a dat semne de trezire din comă, în ciuda condiției sale critice. Deși întreaga poveste este încă învăluită în mister, victima a reușit să rostească câteva cuvinte, încercând să își amintească ceea ce s-a întâmplat.

Tânărul, al cărui nume nu a fost încă dezvăluit, a răspuns la întrebări de bază, cum ar fi propria sa identitate. Potrivit surselor medicale, a reușit să își amintească momentele dinainte de atac. „Eram pe bancă, ne uitam pe telefon. M-a înjunghiat în spate, nu știu de ce, habar n-am cine e…” au fost cuvintele sale. Încă slăbit și confuz, vorbirea sa a fost dificilă, dar semnificativă.

Progresul pacientului a fost posibil datorită eforturilor susținute ale echipei medicale de la Spitalul de Urgență din Craiova, care a reușit să-l deconecteze de la aparatul de ventilație mecanică, în condiții de siguranță. Cu toate acestea, starea tânărului rămâne critică și prezintă un prognostic rezervat.

Într-un comunicat de presă, reprezentanții spitalului au declarat: „Pacientul este în continuare în stare critică, cu prognostic rezervat, cu tratament complex şi susținut de terapie intensivă. La momentul actual, pacientul respira spontan, cu necesar suplimentar de oxigen, este permanent supravegheat și monitorizat, evoluția lui fiind imprevizibilă, aflându-se în continuare în zona de risc.”

Tragicul eveniment rămâne în atenția presei și a publicului, în timp ce investigațiile continuă pentru a dezvălui motivul și responsabilul acestui atac necruțător. Tânărul, care încă nu este conștient de pierderea tragică a prietenei sale, se confruntă cu o luptă dificilă pentru supraviețuire și recuperare.