Fanii serialului ”Squid Game” s-au luat la bătaie pe străzile Parisului – video

0

”Squid Game” (Jocul Calamarului) a devenit ceva mai mult decât un simplu succes pentru Netflix – fiind producția actualmente cea mai preferată din mediul online.

Între fanii parizieni ai serialului a izbucnit, duminică, un conflict violent, la coada formată în faţa magazinului cu articole speciale destinate seriei.

Timpul prea îndelungat pe care l-au petrecut așteptând să intre în posesia  produselor mult dorite se pare că le-a provocat o asemenea frustrare încât nu și-au putut-o elibera decât luându-se la bătaie pe stradă.

Imaginile apărute pe internet arată mai mulți parizieni care se lovesc cu pumnii și picioarele în apropierea magazinului din arondismentul 2 al oraşului.

Poliția a intervenit pentru a-i despărți pe scandalagii.

Squid Game” a intrat pe 17 septembrie pe platforma de streaming Netflix și în doar câteva zile a intrat în top 10 cele mai vizionate seriale în mai multe teritorii.

Serialul prezintă povestea lui Seong Gi-Hun, interpretat de Lee Jung-jae, în timp ce el și sute de alți concurenți disperați și cu datorii imense concurează într-o competiție violentă și adesea grotescă pentru aproximativ 38 de milioane de dolari. O singură persoană poate câștiga premiul, iar cei care pierd seria de jocuri pentru copii plătesc cu viața.

Spune ce crezi