SRS: Eu cred că Elenei Udrea or să-i cedeze nervii și, așa cum a amenințat, va începe cu adevărat să vorbească

Invitat al emisiunii ”Marius Tucă Show”, jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a vorbit despre situația în care se află în prezent doi foști politicieni de vârf ai României: Traian Băsescu și Elena Udrea.

SRS este de părere că cei doi au fost dărâmați tocmai de sistemul pe care l-au creat și care s-a întors împotriva lor.

Jurnalistul crede că, încarcerată la Târgșor, Elena Udrea va ceda nervos și că, așa cum a mai amenințat, va începe să vorbească public despre tarele regimului Băsescu.

____________

Sorin Roșca Stănescu: Eu cred ca imunitatea inerțială a ex-președintelui Traian Băsescu s-a epuizat. Eu cred că a funcționat o vreme această imunitate inerțială, datorată faptului că prea multe persoane din cele care puteau lua decizii împotriva lui se temeau de informațiile pe care el le deține despre ele.

Acest lucru s-a aplatizat cu timpul și acum sistemul pe care el l-a creat se întoarce, ca o lovitură de boomerang împotriva lui.

Marius Tucă: Monstrul creat își devorează părinții, cam asta se întâmplă…

Sorin Roșca Stănescu: Eu cred că Elenei Udrea or să-i cedeze nervii… E mult prea hăituită, este amenințată de încă un dosar foarte greu… Ajunge inevitabil la Târgșor, îi cedează nervii și, așa cum a amenințat, cred ca va începe cu adevărat să vorbească.

Eu mă pregătesc pentru acel moment și i-am făcut și o ofertă că mă voi duce la vorbitor de câte ori va fi nevoie, dacă e hotărâtă să dezvăluie lucruri grave despre ce s-a întâmplat în acea perioadă și să se disculpe, fie și parțial, cu ajutorul acestor informații.

Marius Tucă: Îți pare rău de ceea ce i se întâmplă lui Traian Băsescu, Elenei Udrea sau te bucuri?

Sorin Roșca Stănescu: Nici nu-mi pare rău, nici nu mă bucur. Mi se pare că este o lecție pe care ar trebui s-o primească toți, toți cei care fac rău… La un moment dat acest rău li se întoarce.