15.4 C
București
marți, 18 mai 2021

Stana Izbașa răvăşită de durere! A murit un om deosebit

Cântăreața de muzică populară Stana Izbașa este în doliu. Artistă regretă pierderea unei ființe dragi, a unui om de o bunătate rară.

Stana Izbașa, în doliu. A murit maestrul Dorin Țăranu
Celebra artistă din Banat a scris un mesaj emoționant pe internet în memoria maestrului Dorin Țăranu, a cărui moarte o plânge.

„DOAMNE, ce zi, inima mea a adunat atât de multe bucurii și necazuri deopotrivă. Nu știe dacă să se BUCURE pentru maestrul TITEL, care astăzi își sărbătorește ziua de naștere sau să plângă pentru trecerea în neființă și plecarea în lumea celor drepți, mult prea devreme, a colegului meu drag și talentat, maestrul DORIN ȚĂRANU!!!”, a scris Stana Izbașa în mediul online.

„Dacă Dumnezeu a ales să-l ia la el, ce pot să fac?”
„Îmi voi aminti mereu cu multă plăcere de clipele minunate petrecute împreună pentru că ai fost un OM DEOSEBIT!!! Dumnezeu să te primească în împărăția lui și să te odihnească în pace, AMIN”, a continuat interpreta de muzică de petrecere.

„De el chiar o să–mi amintesc cu drag și cu plăcere, un om foarte respectuos și serios, care nu m-a supărat niciodată în mulții ani de colaborare!!! Dacă Dumnezeu a ales să-l ia la el, ce pot să fac, poate are și el nevoie de oameni buni?!”, a completat artistă.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate