Starea lui Mihai Constantinescu. Artistul a suferit un al treilea stop cardio-respirator

Starea lui Mihai Constantinescu. In varsta de 73 de ani, indragitul compozitor se afla internat la Spitalul Floreasca din Bucuresti de trei saptamani. In tot acest timp, rudele, apropiatii si fanii sai spera si se roaga pentru o minune, mai ales ca artistului i s-a oprit inima inca de doua ori, dupa ce a suferit primul stop cardio-respirator. Din fericire, medicii au reusit sa-i porneasca inima dupa ce el a facut al treilea stop cardio-respirator.

Mihai Constantinescu se afla in continuare la Terapie Intensiva in Spitalul Floreasca din Capitala, iar sotia lui ii viziteaza zilnic. Simona Secrier isi doreste discretie in legatura cu starea de sanatate a sotului ei si in tot acest timp a oferit foarte putine declaratii. Cea care a vorbit mai mult despre evolutia problemelor cantaretului este fosta sotie, Mihaela Constantinescu. Ea a facut de multe ori apeluri pe Facebook, unde le-a cerut oamenilor sa se roage pentru insanatosirea acestuia. Chiar in urma cu doua zile, vedeta a facut publica o fotografie emotionanta in dreptul careia a scris:

Prin ce cumpana cumplita a mai trecut Mihai Constantinescu acum o luna. Nimeni nu a stiut

“Nu suntem singuri niciodata… Intotdeauna suntem cu Dumnezeu”, iar o internauta i-a lasat comentariul: “Mihaela… te rog din inima sa nu ma sperii!!! Sa nu-l deconecteze medicii de la aparate sub nicio forma!!! Offff, Dumnezeule!!!”.

Fosta sotie nu a raspuns mesajului lasat de internauta, desi, uneori le raspunde oamenilor. Oricum, toti cei care il iubesc pe cunoscutul artist nu inceteaza sa se roage pentru sanatatea lui.

“Ma simt foarte rau, ma simt ingrozitor! Pentru mine este o stare de disperare. Starea de sanatate a lui Mihai este acum stabila. Inima si-a reluat toate functiile. Ma intalnesc zilnic cu Simona. Pentru Mihai, eu, Simona si cativa prieteni suntem familia lui. Acum toti suntem concentrati pe rugaciuni”, a declarat Mihaela Constantinescu, fosta sotie a cantaretului, in cad

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !