Ștefan Bănică, dezvăluiri despre căsniciile cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin: „Relațiile au avut de suferit”

Înainte de a forma un cuplu cu Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică a fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu, iar apoi cu Andreea Marin, care i-a dăruit-o pe Violeta. Artistul mai are un fiu, pe Radu Ștefan, dintr-o relație anterioară, iar Lavinia i-a dăruit și ea un fiu, pe Alexandru. Deși s-a străduit să-și țină viața privată departe de ochii lumii, din păcate, în primele două căsnicii, artistul admite că nu a reușit.

Din 1997 până în 1999, Ștefan Bănică a fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu, iar din 2006 până în 2013, cu Andreea Marin. Din nefericire, mariajele sale nu au rezistat, asta în condițiile în care toți protagoniștii au fost supuși unei presiuni mediatice imense, cu toții fiind faimoși. Mai mult, dacă dinainte de căsătoria cu Ștefan Bănică se vorbea despre rivalitatea dintre Mihaela Rădulescu și Andreea Marin, după ce Zâna Surprizelor s-a căsătorit cu el, comentariile și speculațiile în mass-media au luat amploare.

Invitat în podcastul lui Mihai Morar, artistul a vorbit despre presiunea mediatică la care a fost supus pe parcursul celor două căsnicii, mărturisind că mediatizarea intensă a dăunat relațiilor.

„Relaţiile au avut de suferit în urma acestei atenţii exagerate. Aceasta a venit mai mult din partea doamnelor, fiind persoane publice și având o altă meserie decât a mea. Meseria mea este pe scenă.

Eu pe scenă vorbesc despre mine, nu despre alții. Actorul asta face: vorbește despre el în pielea altora. Când ești moderator sau prezentator TV vorbești despre povestea altora’, a spus Ștefan Bănică.

Cum s-a născut rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu
Faptul că artistul a fost căsătorit atât cu Mihaela Rădulescu, cât și cu Andreea Marin nu a făcut decât să potențeze presiunea mediatică la care au fost supuși cu toții… Dar rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu datează parcă de o veșnicie. Invitată, cu ceva vreme în urmă, în emisunea lui Denise Rifai de la Kanal D, Andreea Marin a vorbit și despre rivalitatea dintre ea și Mihaela Rădulescu.

Întrebată de la ce a pornit războiul dintre ea și Mihaela Rădulescu, Andreea Marin a ținut să dezmintă speculațiile potrivit cărora motivul rivalității ar fi reprezentat de faptul că amândouă au fost căsătorite cu același bărbat, Ștefan Bănică.

„În primul rând, cât de deplasat să te gândești că cineva se însoară sau se mărită cu un om pentru că a mai fost cineva însurat sau măritat cu același om. Trebuie să fii puțin bolnav fie să o gândești, dar să o și faci. În orice caz nu de la mine. Eu sunt un om care privește în curtea sa, își vede cu extrem de multă pasiune de munca sa. Probabil că am deranjat prin succes’, a spus Andreea Marin, în emisiunea lui Denise Rifai, despre rivalitatea dintre ea și Mihaela Rădulescu.