28.3 C
București
miercuri, 28 iulie 2021

Ștefan Bănică după decesul celebrului actor Vladimir Găitan. Ce mesaj a transmis cântăreţul

Ștefan Bănică a transmis un mesaj emoţionant după decesul celebrului actor Vladimir Găitan. Artişti din întreaga ţară au ţinut să transmită mesaje de condoleanţe familiei regretatului actor. Vladimir Găitan ne-a părăsit după o luptă crâncenă cu o boală incurabilă.

Avea 73 de ani și o carieră impresionantă în teatrul și cinematografia noastră.

Ștefan Bănică după decesul celebrului actor Vladimir Găitan
Ștefan Bănică Junior regretă profund decesul colegului său de scenă, Vladimir Găitan. „A plecat ieri dintre noi Vladimir Găitan, actorul al cărui nume este legat de atâtea roluri frumoase în teatru și în film, colegul meu mai mare de la Teatrul de Comedie (cu care am avut plăcerea să joc în „Revizorul” lui Gogol și „Pescărușul” lui Cehov ), dar, mai ales, OMUL, înzestrat cu blândețe, cu puterea de a îndura suferința și întodeauna cu o vorbă bună la el. Drum bun, Duțu!” a transmis Ștefan Bănică.

Mai mulţi actori au transmis mesaje de condoleanţe familiei Găitan după tragicul eveniment.

„Când i-am văzut casa de vacanță de la 2 Mai , Stela Popescu mi-a povestit că Vladimir Găitan i-a adus acolo, pe ea și pe Sergiu Nicolaescu, ajutându-i să cumpere teren și să construiască.
Puțini știu că era un constructor priceput.
Am povestit odată vreo oră despre inerția termică a cărămizilor cu rostul continuu…😂
Vladimir Găitan a tras cortina.
Calm și modest…
RIP” a transmis și prezentatorul TV Dan Negru, după deceseul lui Vladimir Găitan.

Trecerea sa în neființă a fost anunțată de colegul său de scenă, Vlad Rădescu.

„Vladimir Găitan a trecut dincolo și a lăsat teatrul și filmul românesc, pe noi toți, mult mai singuri Adio, Duțu!”, a scris actorul.

Marele actor trăia cu o depresie profundă
Într-un interviu, marele actor spunea că a avut momente de depresie în care îşi dorea să moară. Vladimir Găitan se lupta cu o boală incurabilă de peste 30 de ani. La vremea respectivă i s-a spus că poate face în orice moment accident vascular cerebral.

”Nu mi-e frică de moarte. Mă crezi că am stări de depresie şi-mi doresc să mor? Am obosit. Văd în moarte o plecare într-o odihnă binemeritată. Am fost şi sunt un tip foarte activ, dar tot ce se întâmplă în jurul nostru îmi creează o stare de nesiguranţă şi o depresie îngrozitoare. N-am garanţia zilei de mâine. Uită-te, am o căsuţă frumoasă, o curticică de 60 de metri. Nu mă găseşti cu zeci de hectare, e doar o casă cu trei dormitoare, dar nu pot să rezist, am scos-o la vânzare, pentru că nu ne mai permitem s-o întreţinem”, a povestit Vladimir Găitan într-un interviu pentru Adevărul.

Vladimir Găitan a murit
Actorul Vladimir Găitan a murit. Acesta avea 73 de ani și se luptă de aproape trei decenii cu o boală necruțătoare. Fusese diagnosticat cu cancer limfatic. Conform declarației lui Victor Ciutacu, confirmată ulterior de Victor Ponta, se pare că actorul ar fi refuzat să meargă la o unitate medicală pentru a-și face tratamentul obișnuit de frica unei posibile infectări cu noul coronavirus.

Celebrul actor a jucat în peste o sută de filme, și seriale. De asemenea numărul piselor de teatru în care acesta a apărut este unul considerabil.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate