luni, 21 septembrie 2020

Ştirea zilei în lumea mondenă! Brigitte Pastramă este însărcinată în plin divorț

Știrile zilei

Trebuie sa stii asta! Cum sa supravietuiesti unui infarct cand esti singur!

Deoarece multi oameni sunt singuri cand sufera un atac de cord, fara ajutor, persoana a carei inima bate necorespunzator...

Drama trăită de o femeie de 68 de ani după ce s-a căsătorit cu un bărbat cu 30 de ani mai tânăr. Ireal ce...

O femeie de 68 de ani din Marea Britanie trăiește o dramă după ce s-a îndrăgostit de un bărbat...

Bărbatul crescut de lupi are un mesaj terifiant pentru oameni. Ireal ce au fost în stare să-i facă!

Marcos Rodriguez Pantoja, un bărbat care susţine că a fost crescut de o familie de lupi, alături de care...

În ultima perioadă, zvonurile despre o eventuală despărțire dintre Brigitte și Florin Pastramă a fost din ce în ce mai numeroase, cei doi aflându-se – se spune – într-un impas sentimental peste care nu ar mai putea trece.

Totuși, până la o oficializare a despărțirii despre care se vorbește atât de mult în lumea mondenă autohtonă, materializată printr-un divorț – cu toate că nimic nu este sigur din acest punct de vedere -, iată că acum a apărut o nouă informație în acest scenariu intens mediatizat. Brigitte este însărcinată – potrivit viva.ro -, iar cel care a făcut această dezvăluire este chiar Florin Pastramă, fericitul viitor tătic. Totul s-a întâmplat în timpul emisiunii lui Cătălin Măruță de la Pro TV, iar Brigitte ar fi însărcinată în prima lună, pe cale naturală.

Vedetă a apelat și la metoda fertilizării în vitro, numai că a pierdut sarcina și, ulterior, a renunțat la tratament.

”Vor să își încheie socotelile”
După nici un an de căsnicie, vedetele de la “Ferma”, Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, s-ar afla într-un super-impas. Relația lor s-ar fi degradat, iar cei doi s-ar afla acum în pragul divorțului. Acesta ar fi și motivul pentru care Florin Pastramă și-a scos la vânzare șaormeria pe OLX, cerând pe ea 57.000 de euro.

Conform apropiaților cuplului, afacerea cu restaurantul de tip fast-food ar fi singurul lucru care îi mai leagă pe cei doi în momentul de față, iar aparițiile lor publice ar fi doar un paravan, pentru a încerca să ascundă problemele reale.

”Doar șaormeria îi mai ține legați. Firmă e a lui Florin, iar banii investiți sunt ai ei. Din această cauză au decis să o vândă. Vor să își încheie socotelile amiabil înainte de divorț. Atât Brigitte, cât și Florin încearcă să nu arate că se confruntă cu anumite probleme în cuplu, dar despărțirea lor e iminentă”, a declarat o persoană din anturajul celor doi.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă