Strigat de disperare al unei iesence! Din 33 de ani de casatorie, 27 de ani a fost sclava sotului sau! Nu a putut scapa de el nici macar dupa divort!

• Ieseanca simte ca nu mai are nicio sansa sa scape din aceasta relatie extrem de toxica • Dintr-o casnicie de 33 de ani, 27 au fost un calvar pentru femeia care a devenit sclava barbatului ei, care o maltrateaza cu bestialitate • Femeia spune ca barbatului i s-a intocmit dosar penal, dar asta nu-l impiedica sa o chinuie

O ieseanca in varsta de 54 de ani traieste, alaturi de cel care i-a fost partener, cel mai mare cosmar al vietii ei. Dintr-o casnicie de 33 de ani, 27 au fost un calvar pentru femeia care a devenit sclava barbatului ei, care o maltrateaza cu bestialitate. Dependent de consumul de bauturi alcoolice, sambata trecuta, barbatul a incendiat casa in care locuia impreuna cu fosta sa sotie. Femeia spune ca barbatului i s-a intocmit dosar penal, dar asta nu-l impiedica sa o chinuie. In urma divortului, femeia a primit ordin de protectie pe care trebuie sa-l reinnoiasca o data la patru luni de zile, insa nici macar acest fapt nu l-a tinut pe barbat departe de a fi agresiv atat fizic, cat si verbal. Din cauza stresului, a loviturilor brutale, dar si a momentelor de chin in care a fost obligata sa doarma afara, in frig, femeia a devenit dependenta de pastile, fiind diagnosticata cu diverse boli grave care o vor urmari toata viata.

„Mi-a ars casa”

Doina Procupiuc locuieste in comuna Ungheni, satul Coada Stancii. De trei decenii, de cand s-a casatorit cu Dorel-Marin Cibotariu, femeia nu a mai stiut ce e fericirea. Au impreuna doua fete, care si-au luat zborul mai devreme decat ar fi fost firesc, pentru a scapa de calvarul cu care au fost obisnuite. Femeia povesteste ca inca din primii ani de casatorie, barbatul ei a abuzat-o, atacand-o atat fizic, cat si verbal. Nu a putut fugi de acasa, asa cum spune aceasta, pentru ca nu avea unde sa se duca, iar frica de a nu fi judecata a inlemnit-o. Casa in care locuiesc cei doi are patru camere. Au cazut de comun acord, ca fiecare dintre ei, sa aiba doua camere si sa nu se atinga unul de lucrurile celuilalt. Doina a fost plecata in Italia pentru a strange bani sa-si mobileze cele doua camere, dar sambata trecuta, Dorel, fostul sau sot, a incendiat cele doua camere care ii apartineau.

„Am fost plecata sambata trecuta la niste vecini si cand am ajuns, casa era in flacari. A dat foc la toate lucrurile pe care le aveam. Ma obliga sa-i fac de mancare si sa-i spal, iar cand nu fac aceste lucruri, ma bate. De numarate ori m-a batut cu furci, fiare, cu lemne, cu caramizi. Nu mai pot si nu mai stiu ce sa mai fac si cum sa actionez. Autoritatile nu au rezolvat nimic, desi am depus nenumarate plangeri. De 27 de ani, sufar de depresie cronica. Este o boala foarte grea. O tin cu pastile. Dormeam cu fetele mele afara noaptea in gradina, in frig. Craciunul noi il petreceam afara,

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !