Student roman eminent, premiat de Regina Marii Britanii cu medalia de aur! Ce rezultate exceptionale a obtinut Cornel Micu

El ne-a facut sa ne simtim mandri ca suntem romani! Cornel Micu din Gorj a fost premiat de catre Regina Marii Britanii cu medalia de aur! 

“Student roman premiat de Regina pentru rezultate excelente…Un student pentru care engleza este a treia limba, a fost recompensat pentru succesul sau de nivel A, fiind premiat cu medalia de aur a Reginei” , asta scriau ziarele londoneze pe 3 februarie 2019 despre Cornel Micu din Ghidici, Dolj.

Cornel a declarat ca „A fost un eveniment minunat, ceva de neuitat pentru mine si familia mea. A fost si bunica mea de la Ghidici  alaturi de mine, mi-am dorit foarte mult asta”, a declarat Cornel Micu pentru Ziarul de Craiova.

Povestea lui Cornel Micu este insa una foarte incurcata, dar baaiatul destept din Ghidici a dus numele tarii noastre in mai multe tari. Inainte  sa studieze la Londra, Cornel a fost un elev eminent in Italia

El a copilarit pana la varsta de 6 ani in Romania, crescut de bunica sa, iar ulterior a fost luat de parintii sai care lucreaza in domeniul medical in strainatate. Din cauza salariilor foarte mici si a unui trai extrem d egreu in tara, acestia au hotarat sa ia drumul strainatatii. 
 
Pentru ca la acel timp, Cornel era foarte mic, acestia au hotarat sa il lase in grija bunicii pana la varsta de sase ani cand micutul Cornel a fost luat de parinti in Italia. In doar cateva luni a invatat italiana si a mers la scoala. Mereu a fost printre primii din clasa, iar la examene a obtinut mereu cele mai mari note.

A urmat un liceul pe care l-a inceput in Italia si constrans de mutarea parintilor in Anglia, acesta acontinuat si finalizat studiile in Londra. In 2016 pleca in Londra cu parintii. Acolo a urmat cursurile KES Academy Sixth Form, unde a studiat doi ani.

Pentru ca a terminat liceul cu cele mai bune rezultate tanarul doljean a fost premiat zilele trecute de regina Marii Britanii cu medalia de aur. Alaturi de el in Marea Britanie a fost familia, parintii Cristian si Adriana si fratele lui, Carlo.

De altfel performantele lui Cornel au fost prezentate si in cadrul unei gale a Academiei ,,Regele Edward al VII-a''  care s-a desfasurat in urma cu cateva saptamani in King’s Lynn, unde a fost felicitat chiar de primarul Nick Daubney. 

“Suntem foarte mandri de fiu

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !